SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Hodak zabio četiri gola i doveo Dubravu na treće mjesto. HAŠK je pobijedio Krk. Tri gola Prijića i četiri boda prednosti Vinogradara. Zagorec došao glave Dugom Selu. U subotu ključni derbiji Krk - Vinogradar i Orijent - HAŠK

Foto: Djuka / Filip Hodak 4 puta strijelac i 1 puta asistentFoto: Djuka / Filip Hodak 4 puta strijelac i 1 puta asistent
Filip Hodak (22) zabio je za Dubravu TK četiri gola u 5:0 pobjedi nad Maksimirom. Kao što to često bude, zabio je svom negdašnjem klubu i doveo Dubravu na treće mjesto. Osim toga dodao je i Šugiću za pogodak tako da je sudjelovao u svih pet golova. Na ljestvici strijelaca ima ukupno osam golova.
-Sada nas očekuje nešto lakši raspored i vjerujem u daljnju berbu bodova i osobni uspon na ljestvici strijelaca, nada se Hodak.
Najznačajniju pobjedu ostvario je HAŠK svladavši Krk (2:0), koji je uz Vinogradar smatran najboljom momčadi trećeligaškog zapada. HAŠK se tako brojem bodova izjednačio s Dubravom i Orijentom 1919 i u subotu gostuje u Rijeci. HAŠK je 13. listopada na svom terenu remizirao s vodećim Vinogradarom. Poslije susreta s Orijentom iza HAŠK-a će biti susreti s najjačima.
-Utakmica s Krkom bila je najviše kvalitete, ocijenjuje napadač Vid Krajačić.
Na Krajačiću je načinjen kazneni udarac iz kojeg je Miloš postigao vodeći pogodak.
Vinogradar je pobjedom nad Vrbovcem (5:2) i porazom Krka na Peščenici, stekao četiri boda prednosti i mirno u subotu putuje baš na megdan drugoplasiranom Krku. Oba kluba imat će u srijedu značajne ispite u osmini finala Kupa. Igor Prijić je opet silovit na listi strijelaca. Vrbovcu je zabio tri gola i sada vodi sa 17, pet više od Brdara.
-Opet me idu golovi i nadam se da to neće brzo prestati. Vjerujem da ćemo u subotu u Krku biti spremniji, pobijediti i dovesti Krkove pratioce na ljestvici još bliže, kombinira Prijić.
Dugo Selo nije uspjelo u svojoj zamisli o sedam pobjeda za redom. Glave mu je došao Zagorec i to u Dugom Selu, 3:1 pobjedom.
-Domaći su poslije prvog poluvremena vodili s 1:0, a mi smo ostali bez isključenog Kunšteka. Izgledalo je da smo gotovi. Ali se u nastavku dogodilo čudo, rezimira trener Zagorca Mitrečić. Za izjednačenje su oni zabili sami sebi.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>