SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vukadin priznaje: Trnje nije zaslužilo više od boda. Najbolj igrač Štimac gotovo je bio prorok: poslije poraza od Dugog Sela najavio je pobjedu Ponikvi. Da je Trnje pobijedilo bilo bi šesto, ovako je sedmo. U Krapinu bez Mislimija

Foto: Djuka / Gol Marka Bubnjića Foto: Djuka / Gol Marka Bubnjića
TRNJE - PONIKVE 2:2 (2:1)
 
ZAGREB - Igralište na Trnju. Gladalaca: 200. Glavni sudac: Bujan (Guci Draganički) 6. Pomoćni suci: Jakopec i Maloča (Zagreb). Četvrti sudac: Maleš (Zagreb). Delegat: Drača (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Špišić (2), 1:1 - Čukelj (19),  2:1 - Marko Bubnjić (36), 2:2 - Štimac (65).
 
TRNJE: Gudelj 6, Jerbić 6, Marić 6, Vukadin 6, Mislimi 6,5, Matej Bubnjić 6 (od 58. Jazvić -), Vikario 6, Imširović 6 (od 68. Turkalj -), Marko Bubnjić 7, Špišić 7, Šlogar 6 (od 72. Malekinušić -). Trener Bračun 6.
 
PONIKVE: Orlović 6, Erjavec 6, Čukelj 7, Miklečić 6, Kurbalić 7, Markušić 6 (od 58. Kahlina -), Štimac 7,5, Katić 6, Posarić 6, Bartolić 6 (od 82. Gusković -), Azizi 6 (od 86. Živković -). Trener Pipinić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Štimac (Ponikve).
 
Poslije prošlosubotnjeg poraza na svom terenu od Dugog Sela, najbolji igrač Ponikvi Grga Štimac iznenadio je jednom gotovo nevjerojatnom izjavom:
-Pobijedit ćemo u nedjelju na Trnju.
Podloge za tako naglašenim optimizmom nije bilo: u pet utakmica Ponikve su osvojile samo bod. Kada je jučer poslije šest uzastopnih pobjeda Dugo Selo zaustavljeno na svom terenu od Zagorca, činilo da se da će Trnje danas uložiti maksimum, pobijediti Ponikve i preuzeti šestu poziciju. Kada je već u drugoj minuti Špišić doveo Trnje u vodstvo, izgledalo je da je Štimčeva najava bila samo prazna puška.
Ali na kraju nije bilo tako i Štimčev optimizam gotovo se pokazao točnim. Ponikve su uspostavljale ravnotežu i u drugom poluvremenu su bile čak i bolje.
-Nismo zaslužili više od boda, priznao je kapetan Trnja Tomas Vukadin.
U šest nastupa ovo je tek drugi bod Ponikvi.
-Bili smo bolji, osim u prvih deset minuta. Na kraju je trebalo biti 3:2 za nas. Posarić i Kahlina propustili su čiste šanse, nizao je argumente Štimac.
A otkud taj prošlotjedni optimizam, poslije domaćeg poraza? Gotovo da ste pogodili?
-Znao sam da ćemo najzad biti kompletni. Stalno nam je netko nedostajao, a i ja nisam bio pravi i još nisam. Učimo se trećoj ligi i u proljetnoj polusezoni bit ćemo baš pravi.
Primijetili smo lijevog beka Ponikvi Antonia Kurbalića koji odlično nabacuje iz slobodnih udaraca.
Kod Trnja treći žuti karton dobio je Mislimi i on neće igrati u Krapini. Ponikve na svom terenu čekaju Jarun i to će biti derbi iz četveroligaških dana premješten u konkrenciju trećeligaškog zapada.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>