SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Brezni povjerenik: Izvlačenje četvrtfinala 6. XI. Gomerac Vinogradar: Želimo Inter u Mladini. Dučkić najbolji igrač: Svi osim Dinama i Lokomotive će pasti. Cestarić iz Siska je dosudio dva 11-erca protiv Vinogradara

Foto: Igor Đuran / Igor Prijić prvi topnik VinogradaraFoto: Igor Đuran / Igor Prijić prvi topnik Vinogradara

VINOGRADAR - JADRAN LUKA PLOČE 4:2 (2:1)

MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledalaca: 350. Glavni sudac: Cestarić (Sisak) 6. Pomoćni suci: Đurak (Sisak) i Kečkiš (Virovitica) Đurak. Četvrti sudac: Čuljak (Zagreb). Delegat: Podrug (Zagreb). Kontrola suđenja: Vučemilović-Š. (Osijek). 

Strijelci: 1:0 - Šćrbec (14), 2:0 - Prijić (18), 2:1 - Primorac (42) 11 m, 3:1 - Prijić (59) 11 m, 4:1 - Bjelanovović (61), 4:2 - Šutalo (86) 11 m.

VINOGRADAR: Bašić 7,5, Grdenić 7,5, Bagarić 7, Ivkovčić 7. Džida 6,5 (od 57. Topić 6,5), Povrženić 6,5 (od 67. L. Čakarun -), Dučkić 8,5, Šćrbec 7 (od 73. Štulec -), Bjelanović 7, Ottochian 6, Prijić 8. Trener Gomerac 7. 

JADRAN LP: Batinović 6, Turudić 6 (od 79. Pijević -), Marko Musulin 6, Barbir 6, Herceg 6, Nikolac 6 (od 84. Šunjić -), Primorac 6,5 (od 73. Maleta -),  Kalfić 6, Šutalo 7, Martin Mususlin 6, Šuto 6. Trener Proleta 6.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Dučkić (Vinogradar).

Vinogradar je ponovio svoje uobičajeno jesensko izdanje: na trenetke vrhunski, a na trenutke četveroligaški i kad se ta mješavina zbroji ostaje plasman u četvrtfinale Kupa i sigurno prvo mjesto na trećeligaškoj ljestvici. U nekom smislu samo je novost izvanredna igra Marija Dučkića, zapravo njegov povratak u formu jer on je dokazani drugoligaški igrač.

-Oporavio sam se od ozljeda i konačno igram bez tereta, sa zadovoljstvom je poručio Dučkić.

Krk je u Kupu od Osijeka na domaćem terenu dobio pet komada. Krk je na ljestvici drugi, a vi u subotu gostujete u Krku. Hoće li tih pet komada i vaš prolaz u četvrtfinale nešto značiti u subotnjoj utakmici?

-Mi smo najbolji i ako bude sve kako planiramo mi ćemo već do kraja prve dionice vjerojatno riješiti prvo mjesto.

U takvoj atmosferi glavno pitanje poslije utakmice je bilo kojega protivnika bi valjalo dobiti u četvrtfinalu koje se igra 5. prosinca. Kao što nam reče povjerenik Brezni izvlačenje će biti u utorak 6. studenog u 12 sati.

-Ja bih da to bude Inter u Mladini, oglasio se trener Gomerac.

-Postoje dvije opcije, pridodao se Dučkić:

-Dinamo, Lokomotiva, možda Hajduk pa da bude spektakl na našem stadionu, ili neka druga četvrtfinalna ekipa od kojih ni jedna kod nas neće jednostavno proći.

Glavni sponzor Rubinić poželio je Slaven Belupo. Rubinić se zacijelo prisjeća 29. listopada 2014. kada su, također u Kupu, Koprivničani isprašeni s 3.0.

Rubinić nije bio zadovoljan suđenjem. Sisčanin Cestarić je dosudio dva 11-erca protiv njega.

-Nije bilo ni p od penala, tvrdio je glavni sponzor.

Nedavno, kad je Slaven Belupo pobijedio u Kurilovcu u šesnaestini finala, na rastanku smo treneru Ivkoviću, rekli: doviđenja u Mladini u četvrtfinalu.

-A to su oni vaši, odgovorio je trener.

Nisu naši, nego ste se već jednom tamo opekli, pa da vidimo imate li snage uzvratiti.

Ivković nije bio spreman na raspravu nego je samo dometnuo: otkud znate da će biti baš Vinogradar?  Nismo znali, ali sad postoji izvjestan postotak vjerojatnosti da se upravo to dogodi.

Možda bi ipak najbolje bilo da se dogodi Inter. On je u ljetu 2017. u prijateljskoj utakmici toliko "stradao" da je trener Toplak bio zaprijetio kaznama svojim igračima.

Nekoliko desetaka navijača Jadrana iz Ploča stvorilo je vrlo ugodnu atmosferu. Pjevali su:

-Evo mene moji ljudi doša sam vam na bevandu!

To mogu samo naši Dalmatinci.

Jadran je, osim u prvi 20 minuta, odigrao iznenađujuće dobro.

-Slušali smo puno o Vinogradaru kao iznimno jakoj momčadi. To nas je u početku presjeklo. Kada smo uvidjeli da su oni samo ljudi, a ne da lete, pokazali smo zube, istakao je trener Goran Proleta.

Slično je govorio i Mihovil Šutalo, najbolji igrač gostiju:

-Nešto lošije smo počeli utakmicu i nije bilo lako vratiti se poslije 0:2.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room