SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bartolić je pretrčao gotovo pola igrališta i golmana i zabio za 2:0 pobjedu Ponikvi, poslije šest kola. Jarun nije zabio s bijele točke. Pucao je Tadić na kojem je prekršaj napravljen: To što kažete da nisam trebao izvoditi je praznovjerje

Foto:Šogy / Tadić iz drugog pokušaja pored golaFoto:Šogy / Tadić iz drugog pokušaja pored gola

PONIKVE - JARUN 2:0 (2:0)

ZAGREB - Igralište u Gajnicama. Gledatelja: 220. Glavni sudac: Veggian (Rovinj) 7,5. Pomoćni suci: Jakovac i Bahun (Rijeka).
Četvrti sudac: Čepić (Kostrena). Delegat: Jureković (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Štimac (50), 2:0 - Bartolić (77).

PONIKVE: Orlović 7,5, Erjavec 6,5, Čukelj 7, Miklečić 7, Kurbalić 7, Štimac 7,5, Katić 7, Markušić 6,5 (od 85. Gusković -), Posarić 6,5 (od 46. Zubčić 6), Bartolić 8, Azizi 7 (od 65. D. Kahlina -). Trener Pisačić 7.

JARUN: Vojnić 6, Šimić 6 (od 67. Pavletić -), Pavičić 5,5, Šoša 6, Vučemilović.Vranjić 5,5, Džaja 6,5, Martinko 6, Konjević 6,5, Ačkar 5,5 (od 57. Tadić 6), Brčić - (od 33. Hercigonja 5,5), Herceg 5,5. Trener D. Lovrić
6.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Bartolić (Ponikve).

Trebalo je proći šest kola da bi Ponikve osjetile slast pobjede. Posljednji put bilo je to 25. rujna u Opatiji. Ali kad Ponikve pobjede onda je to u velikom stilu i s punim posljedicama.
Poslije poraza krajem rujna Opatija je prestala igrati ulogu favorita, a pobjedom nad "lokalnim rivalom" Jarunom na ljestvici su Ponikve prestigle i njega i Zagorec. 
Golovi s kojim su Ponikve pobijedile bili su za oko prelijepi, iako je i bez tog dojma uspjeh apsolutno pravedan. Vodeći pogodak postigao je Grga Štimac znalački, glavom nakon centaršuta. Drugi gol bio je u neku ruku remek djelo Vida Bartolića, visokog, snažnog, brzog i odrešitog krilnog napadača kojemu to nije bio jedini bljesak na utakmici. On je prihvatio loptu 15-ak metara u suparničkom dijelu terena obišao čuvara i daleko istrčalog vratara i s desne strane, iz vrlo teške pozicije, poslao loptu u mrežu.
-Kahlina mi je dao loptu i ja sam bio srčan i koncentriran, pripovijedao je Bartolić kako je zabio gol.
Ipak, čini se da se ključni trenutak utakmice zbivao u 71. minuti. Nad Tadićem (kod rezultata 1:1) je napravljen kazneni udarac i kad se očekivalo da se egzekucije prihvati Konjević, Džaja ili netko treći lopte se prihvatio upravo Tadić. Kroz glavu je prošla pomisao da nije dobro da puca onaj na kojemu je jedanaesterac napravljen.

Tadić je pucao, a Orlović obranio. Lopta se opet odbila do Tadića, ali je njegov šut otišao pokraj vrata.
-Pričekao sam ga, imao sam živaca. Nisam unaprijed otišao u jednu stranu, objašnjavao je Orlović, način na koji je 11-erac obranio.
Tadić se nije složio s našom ocjenom da nije trebao pucati.
-To što vi govorite je praznovjerje. Pa nije ovo prvi put. Koliko puta u karijeri se dogodilo da nakon kaznenog udarca na meni, zabijem bez problema. Da me Orlović nije čekao, ili da sam ja malo pričekao bio bi gol, opravdavao se Tadić

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>