SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Čudna zbivanja u Jarunu: Džaja počeo na klupi pa ušao i zabio euro-gol. Jarunu nema igre bez dvojca Brčić-Džaja. Zagorec je u prvih osam minuta pogodio dvije prečke i nije zabio još šansi i mogao je odmah otići

Foto: Djuka / Eurogol Ante DžajeFoto: Djuka / Eurogol Ante Džaje
JARUN - ZAGOREC 2:0 (0:0)
 
ZAGREB - Igralište u Jarunu.  Gledalaca oko 100. Glavni sudac: Rajko (Poreč) 7. Pomoćni suci: Pjevac (Delnice) i Jakovac (Rijeka). Četvrti sudac: Bezelj (Pula). Delegat: Dukić (Zaprešić).
 
Strijelci: 1:0 - Brčić (75) 11 m, 2:0 - Džaja (90+2).
 
JARUN: Šimčić 7,  Šimić 6, Pavičić 6, Šoša 6, Vučemilović-Vranjić 5,5 (od 46. Pavletić 6), Zefkić 6 (od 56. Džaja 7,5), Martinko 6, Konjević 6, Ačkar 5,5 (od 68. Hercigonja -), Brčić 8, Herceg 6. Trener Lovrić 6,5.
 
ZAGOREC: Vinceljak 6, Turniški 6, Sambol 5,5, Cerovec 6, Puklin 5,5, Kunštek 6, Hoić 6, Sedak 5,5 (od 50. Konjić -), Kanceljak 5,5 (od 45. Majcenić 5,5), Smrekar 6, Hanžić 6. Trener Mitrečić 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Brčić (Jarun).
Izravni crveni karton Sambol (Zagorec) u 74. minuti.
 
Zagorec je mogao otići s utakmice već u 8. minuti skrhan, iako je rezultat glasio 0:0. Nogomet donosi svakojaka čuda, ali u ovom slučaju čudo se, ipak, nije moglo dogoditi.
Prvo, Krapinčani su počeli susret bez najboljeg igrača Poljaka koji bio upisan u zapisnik, pa je na zagrijavanju osjetio slabost i u posljednji trenutak uveden je Hoić.
-Bilo mi je loše, osjetio sam mučninu i nisam se smatrao sposobnim, objašnjavao je poslije svršetka prilično blijed Poljak.
Kada je počelo Zagorec je krenuo silovito. Jarun je djelovao ustrašeno i neaktivno. Svaki napad gostiju bio je opasan. Domaći su stajali poput kipova. Činilo se da će Jarun opet poplaviti kao 1964. godine. U 3. minuti Hanžić je pogodio prečku, dvije minute kasnije Smrekar nije zabio iz "nepromašive" šanse, a u 8. minuti, također Smrekar, uzdrmao je prečku.
Kada se to ne iskoristi obično se utakmici kaže: zbogom. Postoje u životu događaji koji se ne mogu ponoviti. Tek u 68. minuti Jarunov Herceg prišao je sam pred Zagorčeva vrata da bi Vinceljak sjajno obranio i to govori o dotadašnjem učinku domaćih.
Kako možete izgubiti takvu utakmicu, pitali smo trenera gostiju Kristijana Mitrečića?
-Pa nije prva takva. Ne ide nas gol. Pitajte Smrekara, evo ga tu je. Moramo popraviti realizaciju, zaključio je Mitrečić. a mi mu odgovorili:
Nećemo pitati Smrekara, bojimo se da se ne naljuti!
Zašto je Jarun počeo tako slabo? To smo se zanimali kod trenera Lovrića. Nismo dobili odgovor, osim potvrđenog mišljenja da je početak stvarno bio loš.
Činjenica je da je Jarun počeo bez Džaje da je izostao dvojac Brčić-Džaja i da je Konjević igrao ispod uobičajene razine. Tako je samo Brčić bio na nivou i do ulaska Džaje u 53. minuti, sam je vukao, borio se, driblao, pucao i ostavljao dojam igrača koji nema s kim igrati.
Poslije Džajina ulaska i nastavka Brčićevog ritma, Jarun kao da se nanovo rodio. Kazneni udarac za domaće doveo je i do isključenja gosta Sambola. U drugoj minuti poslije osnovnog vremena Džaja je iz daljine postigao euro-gol.
-Džaja je imao temperaturu pa ga nisam uvrstio od početka, izjavio je trener Lovrić.
Sam Džaja je inzistirao na obrazloženju:
-Počeo sam na klupi, pa potom dometnuo: Kod gola mi je doista sjelo.
U igru nije uvođen ni Tadić koji se doduše nije proslavio u prošlom kolu protiv Ponikvi, ali ipak iza njega je iskustvo.
-Tadić je u krizi. Moramo ga pričuvati. Trenira dobro i nadamo se da će se ubrzo vratiti, obrazložio je trener Lovrić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room