SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Važna, ali teška pobjeda Trnja s kojom je skočilo za dva mjesta i samo je bod iza HAŠK-a. Mislimi i Špišić su bili prosječni. Glavni teret ponijeli su Gudelj, Radić, Marić i Vukadin. Jadran je pao nakon četiri pobjede u nizu u gostima

Foto: Djuka / Trnje teško do pobjedeFoto: Djuka / Trnje teško do pobjede
TRNJE - JADRAN POREČ 1:0 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Lukić (Kastav) 6,5.  Pomoćni suci: Jukić (Farkaševac) i Mazal (Vrbovec). Četvrti sudac: Spudić (Ivanić Grad). Delegat: Klepo (Zagreb).
 
Strijelac: 1:0 - Kožić (4).
 
TRNJE: Gudelj 7, Radić 7, Marić 7, Vukadin 7, Mislimi 6, Matej Bubnjić 6, Jazvić 6 (od 89. Jelić -), Kožić 7 (od 78. Turkalj -), Marko Bubnić 6,5, Špišić 6, Šlogar 6 (od 68. Malekinušić -). Trener Bračun 7.
 
JADRAN POREČ: Pavlić 6,5, Užila 6, Leko 6, Romić 6, Šegon 6, Radman 6 (od 81. Ereiz -), Perković 6 (od 74. Tomić -), Videkić 6, Valenta 6, Maružin 6,5 (od 89. Vizlo -), Dujanić 6. Trener Jumić 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Gudelj (Trnje).
 
Jadran Poreč je u zadnjih šest tjedana, točnije od 30. rujna, četiri puta u nizu pobijedio u gostima: Zagreba, Zagorca, Opatiju i Špansko i to je jako zabrinulo Bračuna. Ali je 1:4 poraz od Kurilovca na domaćem terenu u srijedu 7. studenoga  nagovijestio da bi Porečani mogli imati i slabosti. Trebalo je proniknuti u bit njihove igre i donijeti dobre zaključke.
-Želimo Bračunu da smisli dobru taktiku i da uknjižimo tri boda s kojima bismo se popeli za dva mjesta i zasjeli na šestu poziciju bod iza HAŠK-a, rezonirao je uoči utakmice direktor Trnja Jakov Sivrić.
Poslije žilavog i tvrdog susreta taj se plan ispunio. Trnje je minimalno pobijedilo i na ljestvici je prestiglo Kurilovec i Dugo Selo. Taktika se uglavnom temeljila na rano postignutom vodstvu.
Osvojeni su važni bodovi u srazu koji je bio prosječan. Osrednju partiju pružili su glavni igrači Mislimi i Špišić, te Šlogar, pa čak i jedini strijelac Kožić po igri nije zaslužio osobito visoku ocjenu, posebice zbog toga što u 74. minuti nije iskoristio šansu utakmice kada je iz blizine pucao u  protivničkog vratara Pavlića. U tim trenucima Bračun je eksplodirao od bijesa!
Najzaslužniji za pobjedu Trnja su vratar Gudelj, bek Radić i stoperi Marić i Vukadin.
Vezni red Jadrana, osim u samom početku, je nadigrao "trnjansku vezu" tako da su gosti u većem dijelu dvoboja imali premoć, ali nisu imali nekih baš 100 postotnih šansi. Iako su prigoda imali, no manje nego je to po posjedu i pritisku trebalo biti. Možda je zbog toga trener Jumić u nastavku mijenjao dvojicu veznih, ali oni koji su trebali obaviti posao bili su napadači.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>