SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

I. Cvitanović trener Dubrave: Zagorec je iskoristio vjetar i odnio nam glave. Gomerac Vinogradar: Stisli su nas s desna pa sam mijenjao beka. Weitzer Orijent, poslije 5:1 nad Vrbovcem: U subotu s Krkom za vice-prvaka

Zagorec je pobijedio Dubravu TK s 3:1, a u 59. minuti već je bilo 3:0. Smrekar je postigao dva gola i sada dijeli drugo mjesto s Brdarom s 12 postignutih golova. Nedaća koju su Krapinčani doživjeli u prošlom kolu u Jarunu je tako donekle ispravljena.
Trener Dubrave TK Igor Cvitanović kaže:
- Ovo je prvi poraz poslije velike serije od sedam utakmica u nizu bez pognutih glava. Nismo izgubili od 29. rujna. Ali svemu dođe kraj. Bitno je da se oporavimo i već u sljedećoj utakmici s Jadranom iz Poreča ponovno krenemo s dobitnim rezultatima. Zagorec je iskoristio vjetar u prvom poluvremenu i odnio nam glave.
 
Ivo Weitzer glavni vezni igrač Orijenta 1919 igra izvrsno, a i dalje povremeno zabija (danas protiv Vrbovca postigao je svoj sedmi prvenstveni gol), a novaci u ligi nemilice skupljaju bodove. Weitzer ima 30 godina, počeo je u Rijeci i igrao u desetak klubova u zemlji i inozemstvu.
Vrbovec je poražen s 5:1 i klub koji će iduće godine proslaviti 100. obljetnicu sada s Dubravom TK dijeli treće i četvrto mjesto s 30 bodova. Krk na drugom mjestu ima 31, iako nije uspio pobijediti Opatiju. Pa čak nije bilo ni golova (0:0).
U sljedećem kolu 24. studenoga igraju Krk i Orijent 1919.
-Bit će to istinski derbi ove regije. Susret izravno odlučuje o jesenskom vice-prvaku, podsjeća Weitzer.
 
Vinogradar ima 40 bodova, devet više od drugoplasiranog Krka, ali je u Maksimiru pobijedio tijesno (2:1), autogolom domaćeg igrača.
-Bili su nas stisnuli s desne strane pa sam bio primoran mijenjati beka Jozića s Džidom, informira trener Gomerac.
Nisu vam igrala četvorica standardnih?
-Znali smo da neće biti Šćrbeca, Bagarića i Ottochiana, a na kraju je izostao i Bjelanović zbog smrti u obitelji.
 
Trnje je odigralo bez golova u Kurilovcu, Dugo Selo je pobijedilo (1:0) u Španskom i sada su pozicije promijenjene: 6. Dugo Selo ima 26, a 7. Trnje 25 bodova.
Bod u Kurilovcu je uvijek dobar, važemo Bračuna.
-Dobar je ako sudac ne dosudi kazneni u tvoju korist.
Nije gotovo, možete Dugo Selo još prestići. Gostujete tamo u zadnjem kolu, a u sljedećem oni su u Opatiji, a vi primate Špansko?
-Imamo šest uzastopnih utakmica bez poraza. Važno je sačuvati kontinuitet i zadržati priključak. Duga je zima i uslijedit će sunčano proljeće, poručuje Bračun.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>