SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Hadžić menadžer, opet na golu. Za Mihaljevića tvrda i glupa utakmica. Da je Brčić igrao kao u prvom poluvremenu, bilo bi golova. Što je mislio Mihalj kad je rekao za dvije godine nova reorganizacija Treće HNL?

JARUN - KURILOVEC 0:0
 
ZAGREB - Igralište u Jarunu. Gledalaca: 170. Glavni sudac: Fotivec (Špičkovina) 6. Pomoćni suci: Perkov i Bahun (Rijeka).  Četvrti sudac: Meglić (Krapinske Toplice). Delegat: Stanilović (Velika Gorica).
 
JARUN: Vojnić 6,5, M. Martinko 6, Pavičić 7, Perković 6, Vučemilović-Vranjić 5,5, A. Martinko 6. Džaja 6,5, Konjević 6 (od 74. Zefkić -). D. Mihaljević 6 (od 75. Hercigonja -), Brčić 6,5. Herceg 5,5 (od 58. Tadić 6). Trener Lovrić 6.
 
KURILOVEC: Hadžić 7, Čurek 6, Čunčić 6,5, Čolić 6,5, Šarić 6, Gregov 6, Mandura 5,5 (od 48. Muhar 6), Matoš 6,5, Humeljak 6,5, Brajko 5.5 (od 57. Sedlaček 6), Roginić 5,5 (od 73. Kelava -). Trener Vidak 6.
 
Ocjena utakmice:6.
Igrač dvoboja: Hadžić (Kurilovec).
 
Ajde budimo pametni, pa presudimo!
U poluvremenu utakmice u Jarunu je Željko Mihalj, predsjednik NS Velike Gorice i povjerenik za natjecanje NS ZŠ, izjavio:
-Susret je odličan, to može pružiti samo treća HNL. Tu razinu kvalitete i zanimljivosti, a u neprofesionalnom statusu, ne možemo drugdje vidjeti.
To nas je navelo da ga odmah pitamo: a kako će biti sljedeće sezone kad bude možda i 80 trećeligaša.
Mihalj je odgovorio:
-To će biti samo dvije godine!
U našem HNS-u se teško dolazi do vjerodostojnih informacija pa je ovaj Mihaljev odgovor - svakako važnog člana nogometne organizacije - možda i neka vodilja, ali kuda i kako to neka sami zaključujemo.
Zanimljiva je bila i druga vrsta mišljenja. Kada je u 75. minuti iz igre izlazio Dominik Mihaljević(24), igrač Jaruna koji je prethodno bio član mnogih klubova, uglavnom drugoligaša. On je rekao:
-Tvrda i glupa utakmica! Nisam još spreman.
Valja reći da je Mihaljević, zbog ozljede, bio izvan stroja mjesec i pol dana.
E sad, mi bismo istaknuli da je svaka utakmica bez golova zakinuće za gledaoce. Pa je takva bila i ova.
Ali da je Brčić drugo poluvrijeme igrao dobro, kao prvo, golova bi jednostavno moralo biti. Neshvatljivo je njegovo potonuće u nastavku.  Džaja se nametao, no nije imao svoj dan. Mihaljević je ocijenio sam sebe. Iako je trener Lovrić imao dobru ideju pri sastavljanju momčadi, posebice u podjeli uloga, pojedinci to nisu ispunili. Ni inače dobar Konjević nije bio takav. Stoper Pavičić bio je bolji pri svakom skoku i kao da osjećao da će mu brat u Riječkom dresu popodne trijumfirati protiv Dinama.
Elmar Hadžić(30) u posljednje vrijeme vratar Jaruna, prije toga Zagorca koji je već četvrtu utakmicu branio za Kurilovec u neku ruku je iznenađenje. Ne zbog toga što smo ga proglasili igračem utakmice. On je kvalitetan, iskusan, provjeren i to zaslužuje. Konačn istisnuo je Jelavića koji je 25. rujna u utakmici Kupa obranio kazneni udarac poznatom igraču Slaven Belupa Gordani.
Na  odlasku iz Jaruna kazao je da neće više nigdje braniti i da će se posveti menadžerstvu.
No, volja za vratnicama je očito još jaka
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>