SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trener Dubrave I. Cvitanović hvali Mudražiju. Gerc Orijent 1919, nakon pobjede u Krku, ističe: Naš je predsjednik 100 posto unutra i spremni smo za Drugu HNL. Smrekar s 13 golova drugi na listi strijelaca

Foto: Šogy / Marin Mudražija dvostruki strijelacFoto: Šogy / Marin Mudražija dvostruki strijelac
Poslije neočekivano visoke pobjede Orijenta 1919 na gostovanju u Krku posložile u se kockice prvi vrhu ljestvice trećeligaškog zapada, jedno kolo prije kraja jesenske polusezone. Vinogradar je daleko pobjegao, drugo i treće mjesto dijele Dubrava i Orijent. Druga pozicija na kraju prvenstva bit će vrlo bitna.  Što ako Rubinić i po treći put uzastopce odustane od Druge HNL? Drugi ide u viši rang.
-Naš je predsjednik 100 posto unutra, dobro smo organizirati i imamo drugoligaške ambicije, ističe 33-godišnji napadač Orijenta 1919, Vedran Gerc, iza kojega je iskustvo igranja u mnogim domaćim i inozemnim klubovima.
Orijent je neočekivano visoko s 3:0 pobijedio Krk na gostovanju, pogocima Monjca, Iličića i Gerca i njegov plasman novaka u ligi je gotovo senzacionalan.
Dubrava TK koja ima također 33 boda pobijedila je Jadran Poreč s 4:0 i brzo se oporavila poslije poraza u Krapini.
-Mudražija igra jako dobro, a ponovno ga hoće i golovi, hvali trener Dubrave  Igor Cvitanović, dvostrukog strijelca. Po jedan gol zabili su Hodak i Šubić.
Dubrava u posljednjem jesenskom kolu igra u Kurilovcu, a Orijent dočekuje Opatiju. Rezultati tih utakmica bit će odlučujući u pogledu plasmana na drugo mjesto.
-To što smo Opatiji domaćini nije neka prednost. To je gradski derbi, ističe vezni igrač Orijenta Ivor Wetzer.
Matija Smrekar je za Zagorec u Novigradu (u pobjedi 3:2) zabio tri gola i na ljestvici strijelaca je već drugi sa 13 golova.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>