SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Potpredsjednik ragbi kluba Lokomotiva Luka Marić: RK Lokomotiva sve svoje aktivnosti odrađuje na SC Savica već 7 godina

Stigla nam je reakcija putem emaila od strane ragbi kluba Lokomotiva na naš članak "Gdje će NK Zagreb igrati utakmice 4. lige? Iz Veslačke se ne da, a Chromosovo igralište gradonačelnik je obećao još 2016 g. ragbijašima Lokomotive, njih tamo još uvijek nema." kojeg je potpisao Luka Marić Potpredsjednik kluba u kojem stoji:
"RK Lokomotiva sve svoje aktivnosti odrađuje na SC Savica već 7 godina.
Pod sve aktivnosti mislimo na sve treninge, utakmice Hrvatske lige, utakmice Hrvatskog kupa, međunarodne utakmice s klubovima iz Austrije i Slovenije, organizacija treninga, turnira i utakmica za sve uzraste.
Mogli ste nas posjetiti prošlog vikenda kada smo bili organizatori Prvenstva Hrvatske u ragbiju 7 baš na SC Savica.
Također SC Savica jer redovito mjesto priprema Hrvatske ragbi reprezentacije i reprezentacije Zagrebačkog ragbi saveza koja je ove godine osvojila regionalno prvenstvo.

Objekt je predviđen za rekonstrukciju te je u potpunosti pod upravom gradskog ureda za upravljanje sportskim objektima. Rašlje su tamo ali su montažne jer micanje trenutnih golova zahtijeva raskapanje terena, što je predviđeno kroz rekonstrukciju.

Molimo vas za ispravak netočnih navoda iz članka. 

Navodi su ispod:
Naslov - Gdje će NK Zagreb igrati utakmice 4. lige? Iz Veslačke se ne da, a Chromosovo igralište gradonačelnik je obećao još 2016 g. ragbijašima Lokomotive, njih tamo još uvijek nema. - Ragbi klub Lokomotiva na SC Savica svoje aktivnosti provodi već 7 godina.

Posjetili smo danas stadion Chromos, ali tamo nismo po ničemu mogli zaključiti da se ikakve ragbi aktivnosti odvijaju - Aktivnosti RK Lokomotiva redovito se održavaju na SC Savica."

Ispričavamo se ako smo našim člankom povrijedili članove RK Lokomotiva, što nam nije bila namjera, a pogotovo što se na stranici Sportskog saveza Grada Zagreba uz objekt Nogometni stadion "Chromos"ne spominje RK Lokomotiva već NK Posavina   http://www.zgsport.hr/objekti.html

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room