SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dva savršeno izvedena kornera Kožića za pobjedu Trnja. U zapisniku 21 mlađi igrač, 12 Trnja i 9 Dugog Sela. Bračun uveo u igru Marušića talentiranog kadeta koji nastupa za juniore.

ZAGREB- Igralište: Zagreb-Veslačka. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Starčević (Pula). Pomoćni suci: Rašić (Zagrebi) i Jakovac (Rijeka). Četvrti sudac: Kapular (Brtonigla). Delegat: Stilinović (Velika Gorica).

Strijelci: 1:0 - Vukadin (67), 2:0 - Gašparac (74), 2:1 - Benković (90)

TRNJE: Šostik, Abramović, Radić, Vukadin, Jerbić ( od 59 Agatić), Kožić, Marić, Gašparac, Rilov, Muhar (od 83 Marušić), Hasan (od 72 Knez) Trener: Milivoj Bračun .

DUGO SELO:Klepac, Perišić, Lopotinec (od 72 Stjepanović), Salatović, Pekčec, Dadić (od 76 Zelić), Ivančić (od 85 Galić), Žabec, Mikulić, Pavlić, Benković Trener: Damir Biškup


Trnju su bila dovoljna dva savršeno izvedena kornera Kožića za pobjedu, kod prvog gola pronašao je glavu kapetana Vukadina, kod drugog bila je glava mladog Gašparca. Veteran Emanuel Benković ublažio je poraz u 90', a minutu kasnije zatresla se ponovo mreža Trnja, ali promjene rezultat nije bilo, pomoćni sudac Jakovac označio je zaleđe.
U momčadi Trnja nedostajali su, Martinović i Malekinušić koje je trener Bračun nadomjestio trnjanskom mladosti, Gašparac je bio strijelac, a Trnje je u zapisniku od 17 igrača imalo upisano 12 mlađih. Posljednjih petnaestak minuta Bračun je uveo još uvijek kadeta koji nastupa za juniorsku momčad talentiranog Marušića. Ovakav pristup trenera davanja prilika mladim igračima rezultiralo je time da je Abramović izborio startnu postavu, vrlo tome je blizu i Gašparac, a ostali ozbiljno kucaju i pušu za vrat starijima. I trener Dugog Sela Damir Biškup sklon je povjerenje povjeriti mladima, danas je kao i Trnje od 17 u zapisniku upisanih igrača njih 9 bili su mlađi.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room