SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje pobjedonosno kroz Mladinu. Izvanredna igra Miličevića, Lončara i Ribića. Vinogradar zatajio: stoperi i vezni loši, Ferenčina spominje šest mjeseci bez poraza

 Foto: Djuka / Trnje slavi u MladiniFoto: Djuka / Trnje slavi u Mladini

VINOGRADAR - TRNJE 0:2 (0:1)

MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledatelja: 450. Glavni sudac: Čalić (Marčana) 6,5. Pomoćni suci: Biljuh (Marčana) i Katić (Buje). Četvrti sudac: Starčević (Pula)

Strijelci: 0:1 - Šimunić (9), 0:2 - Lončar (54) 11,

VINOGRADAR: Bašić 6, Ibriks 6, Bagarić 5,5 (od 46. Miloš 5,5), Dalić 5,5, L. Šćrbec 6, F. Šćrbec 6, Poljak 5,5, Ristovski 5,5, Prša 5,5, Šipuš 5,5 (od 56. Štulec 6), Ljubojević 6.. Trener Ferenčina 6..
TRNJE: Sušak 7, Ribić 7,5, Lončar 7,5, Vlatković 7, Mislimi 7, Jelić 6,5 (od 46. Mandić 7), Šimunić 7, Miličević 8, Slatina 7, M. Žugaj 7, Vlak 6. Tener S. Lušić 7,5.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Miličević (Trnje)
Crveni karton Ristovski (Vinogradar) (53).

Vinogradar je smatran glavnim favoritom, a Trnje pritajenim, no poslije ove utakmice uloge su izmijenjene. Trnje je vrlo dobrom igrom zaslužene pobijedilo i otkrilo neke slabosti domaćih, osobito u središnjem dijelu obrane, te u veznom redu.
-Ovaj put nije išlo, bit će bolje drugi put, utješio se glavni sponzor Ivan Rubinić.
Trener Roy Ferenčina priznao je zasluženost pobjede gostiju:
-Trnje je bolje ušlo u utakmicu. Odlučio je kazneni udarac i isključenje našeg igrača Ristovskog. Mislim da je prije jedanaesterca bio prekršaj za nas. Moji igrači nisu bili pravi, a ovo je prvi poraz nakon šest mjueseci.
Čini se da Vinogradar ipak ima određenih problema koji nisu od danas. Kao da nije najbolje pogođen izbor kandidata za stoperska mjesta. Nedavno sam pitao Tomasa Vukadina koji iz Trnja zajedno sa Denisom Cerovcem iz Krapine, također stoperom.prešao u redove slovenskog drugoligaša Krke, je li ga netko želio angažirati za Vinogradar. Nitko me nikada nije pitao, kazao je Vukadin. a ja mislim da 24-godišnji dečki ne bi bili puno skuplji, jer bi igrali u svojoj državi a bili bi bolji i perspektivniji od postojećih. Puno više sam očekivao od Poljaka koji je na početku priprema igrao izvrsno. Ni Prša nije donio prevagu, iako treba mlađih igrača. Ali dobro, ovo je tek početak i ima vremena za temeljitije ocjene.
Još sam nedavno gledajući pokusnu utakmicu Trnja u Vrapču shvatio da će Trnjani biti vrlo jaki. Oni igraju kombinatorno, imaju odlične bekove, imaju izvrstan stoperski par (Vlatkovića su iz gotovo glavnog strijelca) pretvorili u srednjeg braniča, drugi stoper Lončar je bio među trojicom najboljih, a svakako najbolji je bio Ivan Miličević. Treći po igri bio je branič Ribić
Ivan Miličević ima 20,5 godina, igra u veznoj liniji, a prošle sezone je pristupio iz Ivanić Grada.
-Teška utakmica u kojoj smo dali sve od sebe. Na treninzima puno radimo na taktici. Ja putujem svako dan iz Ivanića, kazao je Miličević.
-Nastojimo igrati lijepo, istakao je trener Srećko Lušić i dodao: Možemo mi i bolje.
Nije igrao Špišić zbog ozljede, Mandić nije prošao pripreme, a protekli tjedan, također zbog ozljede, nije trenirao prvi golman Spudić.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room