SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Ljubojević, najbolji igrač Vinogradara, poslije poraza od Trnja: Ubili su nas nervoza i strah. Pretjerivalo se s našom ulogom favorita. Bit ćemo prvaci, ali ne bez posrtaja

Foto: Djuka / LjubojevićFoto: Djuka / Ljubojević 

Goran Ljubojević (33) svakako je jedan od najboljih igrača u trećoj ligi zapad, nogometaš iza kojega je velika karijera igranja u Osijeku, Dinamu, u klubovima Europe i Azije, a sada, pri kraju karijere, nosi dres Vinogradara. Klub iz Mladine proglašen je tijekom pripremnog razdoblja za najvećeg favorita i glavnog  kandidata za povratak u Drugu HNL. Dovođena su pojačanja, a ni glavni sponzor kluba Ivan Rubinić nije tajio visoke ciljeve svoje momčadi. Ali dogodio se šok. Na startu prvenstva Vinogradar je na svom terenu poražen od Trnja i to ne od nekog prosječnog sastava, nego kluba koji je smatran favoritom broj dva. Trnje je odigralo vrlo dobro, a Vinogradar neuvjerljivo i zato smo za razgovor zamolili upravo najboljeg - Ljubojevića. Možda mu jedini konkurirati može vratar Bašić.

Ljubojević je pristojan sugovornik, vidi se da je iza njega iskustvo dugog igranja, te da poznaje svakakve situacije pa i ovu.

-Postoje dvije stvari koje posebno bole. To je naš gazda Rubinić i njegova tuga. On nam daje sve, a mi uprskamo već na startu. I drugo, ta nervoza i strah. Otkuda i zašto? Za nepovjerovati je! Govore mi ljudi, zašto se nisi izderao, a ja kažem bilo bi još gore.

Meni se čini da su "rupe" stoperi i da nešto ne štima u veznom redu. Kako ćete Vi zabijati, ako nemate pravu loptu?

-Ja ne bih o pojedincima. Mogu reći samo o sebi: jednom sam promašio nepromašivo i jednom je nada mnom bio kazneni udarac s 11 m koji sudac nije dosudio.

Možda je razlog za strah i nervozu taj teret favorita koji je ponekad neumjereno nametan?

-Imate pravo. Mi nismo nikakvi nadljudi, ako smo nešto bolji. Mi ćemo biti prvaci, ali to neće ići glatko i bez posrtaja.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>