SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Glasnović izjednačio za Maksimir i promaknuo se u igrača utakmice. Pobjeda s igračem više i kaznenog udarca. Dok Brujić ne proradi, Samobor će patiti

Foto: Djuka / Glasnović-udarac za izjednačujući golFoto: Djuka / Glasnović-udarac za izjednačujući gol

MAKSIMIR - SAMOBOR 2:1 (0:1)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatelja oko 100. Glavni sudac: Starčević (Pula) 7. Pomoćni suci: Biljuh (Marčana) i Katić (Buje). Četvrta sutkinja: Silvija Mlakar (Zabok)

Strijelci: 0:1 - Horvat (22), 1:1 - Glasnović (52), 2:1 - Krznar (79) 11 m.

MAKSIMIR: Brkić 7, Kovačić 6,5, Jakelić 7, Ivanković 6,5, Rebernjak 6 (od 46. Valković 6), Tabakovič 6,5, Šandor 6 (od 49. Hodak 7), Krznar 7, Malkoč 6,5 (od 75. Trbuljak -), Nakić 6,5, Glasnović 7,5. Trener Vidović 7.

SAMOBOR: Tvrtković 6,5, Trupec 6,5, Ivkovčić 7,5, Zeman 6, Makarun 6, Horvat 7 (od 80. Brdarić -), Hasan 7, Brujić 6, Škvorc 6, Regović 6 (od 59. Držić -), Tomić 6 (od 84. Štignjedec -). Trener Raić 6,5.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Glasnović (Maksimir).
Zbog drugog žutog kartona isključen Makarun (Samobor)(69)

Utakmica je imala toliko sadržaja i toliko se mijenjao njezin tijek da je pobjeda mogla otići na jednu ili drugu stranu. Maksimir je zasluženo trijumfirao uz ostalo i zato jer je više od 20 minuta igrao s igračem više. Samoborski branič Makurun isključen je u 69. minuti zbog drugog žutog kartona. Samobor je poveo ranim golom iz kornera, a na kraju izgubio kaznenim udarcem s 11 metara.
Emotivni direktor Maksimira Dinko Vulelija ljutio se na svoje, prigovarao i ponekad i opsovao, ali sve to nije bilo zločesto. Bilo je zabavno i na kraju je klonuo skrhan i sretan. Mudri tata Trupec, otac Samoborovog beka Tonija Trupeca, nije bio toliko emotivan kao južnjak Vulelija, nego je više djelovao kao prefriganac sjevero-zapadne Hrvatske i zamalo pogodio ishod. Predvidio je vodstvo Samobora i tijek susreta, ali nije uključio isključenje Makaruna i nešto slabiju igru Nikice Brujić. Po meni Brujić još nije pravi i dok to neće biti, Samobor će patiti od posrtaja.
-Točno je, Brujić još nije sto posto spreman, a imao je i neku virozu, kazao je trener Sven Raić i zaključio:
-Svojim glupostima, prije svega isključenjem sami sebi smo nanijeli štetu. Sada moramo pobijediti Trnje.
Slično je mislio i direktor Nikola Tomić:
-Lako za Brujića on će se dići, ali mi je žao zbog Makarunovog drugog žutog, kod 1:1 rezultata.
Maksimir je bio silno sretan. Dečki su pjevali.
-Ova nam je pobjeda trebala kao kruh nasušni. Znam da je trebala i Samoboru i rezultat se dugo lomio, istakao je trener Rajko Vidović i kod svojih osobito pohvalio Glasnovića i Hodaka.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room