SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Samobor od 12 maksimalnih osvojio dva boda. Čeka ga "pakleni tjedan" prvenstvenih i Kup utakmica. Trener Raić vapi za strijelcem: Nismo zabili ni s 11m, ni s igračem više. U četiri susreta samo jedan gol

Foto: Djuka / Sven Raić, ulazimo u pakleni tjedanFoto: Djuka / Sven Raić, ulazimo u pakleni tjedan

Još prije mjesec dana činilo da je Samobor jedan od kandidata za vrh ljestvice. Osipanja igrača nije bilo, pripreme su dobro tekle, a glavni temelj optimizma bio je u činjenici da momčad nekoliko godina igra zajedno. No, poslije četiri kola od maksimalnih 12 Samoborci su uzeli samo dva boda i bez pobjede nalaze se na 14. mjestu ljestvice. Osim toga igrače trenera Svena Raića (36) čeka paklenih desetak dana u kojima će se prožimati prvenstvene i Kup utakmice. Slijede dani velikih kušnji: u utorak u Zdencima protiv Vatrogasca županijski kup, u subotu u Krapini prvenstveni sraz sa Zagorcem, idući utorak Hrvatski kup s prvoligašem Cibalijom u Samoboru i onda možda "melem na rane" gostovanje porečkog Jadrana.
-Nije nas išlo, to je definitivno. Teško zabijamo, čak ni iz jedanaesterca nismo zabili Trnju. Pa čak ni s igračem više, nabraja Raić. Naš glavni problem je realizacija. U četiri kola zabili smo tek jedan gol.
A sada doista dolazi "pakleni tjedan"?
-Od svega je najgore što su u Krapini promijenili trenera pa će dečki protiv nas ići 100 na sat. Što se tiče Kupa, imamo dosta igrača pa ćemo mijenjati.
Niste zabili Trnju, ali ni Dugom Selu na svom terenu? Dugo Selo ima pet bodova?
-Ne brine me Dugo Selo nego Samobor! Po meni Trnje igra najljepši nogomet.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room