SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Šuker u nedjelju dolazi u Mladinu! Ali ne Davor nego bratić mu Bernard i Opatija. Štulec, već pomalo legenda: Pobijediti i prebroditi grč domaćeg terena

Foto: Djuka / ŠtulecFoto: Djuka / Štulec

U nedjelju u Mladinu dolazi Šuker! Ali ne Davor nego njegov bratić Bernard, centarfor Opatije i u protekla četiri kola, zajedno s Ljubojevićem i Juranović, najbolji strijelac 3. HNL zapad. Opatija je na ljestvici deveta s pet bodova. Sa suparničke strane bit će Vinogradar, trenutačno treći i jedan od glavnih favorita za naslov prvaka u čijim redovima igra Željko Štulec (33), napadač i strijelac, pomalo već i legenda zagrebačkog amaterskog nogometa.
-Nama je bitno prebroditi grč domaćeg terena i ući u seriju pobjeda na našem stadionu u Mladini. Poraz na startu od Trnja je poremetio tu zamisao pa smo ušli u omanju krizu za koju se nadam da smo ju prekinuli visokom pobjedom u Stupniku, objašnjava Štulec. Ako pobjeđujemo doma, onda je lakše igrati i vani.
Pred vama je serija srijeda-nedjelja. Poslije Opatije idete Libertasu u Kupu, pa u prvenstvu drugoplasiranoj Dubravi?
-Ovo je vrlo izjednačena liga, odlična liga i nisu osim nas favoriti samo Krk i Trnje. Ima tu još jakih sastava, a među njima je i Dubrava. Kod njih će biti nezgodno, no gdje neće, pita Štulec.
Točno, ali Vinogradar je osuđen pobjeđivati?
-Idemo iz utakmice u utakmicu i čekamo prigodu za slijed pobjeda.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room