SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Porečani kroz Trnje uzdignutih ruku. Najbolji Kepčija bivši igrač Gorice. Trener Kukučka nije došao, pobjedu izborio pomoćnik. Kada je stao trojac Jelić - Mandić - Miličević stalo je i Trnje. Stoti nastup Hereka

 Foto: Arhiva SportNews / Goran Herek 100 utakmica za TrnjeFoto: Arhiva SportNews / Goran Herek 100 utakmica za Trnje

TRNJE - JADRAN POREČ 1:2 (1:0)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatellja: oko 100.. Glavni sudac: Turčin (Zagreb) 7. Pomoćni suci: Sokolić (Novi Golubovec) i Valešić (Kutina) Četvrti sudac: Jerbić (Velika Gorica)

Strijelci: 1:0 - Vlak (33), 1:1 - Kepčija (52), 1:2 - Marinčić (88)

TRNJE: Spudić 6, Herek 5,5, Šimunić 6, Lončar 6, Jeon 5,5, Jelić 6,5, Mandić 6 (od 53. Poldrugač -), Miličević 6 (od 66. Barnjak -), Slatina 5,5, M. Žugaj 5,5, Vlak 6,5 (od 75. Zubak -). Trener S. Lušić 5,5.

JADRAN POREČ: Milocani 6,5, Belušić 6,5 (od 65. Lisec -), Đurić 6,5, Ilić 6,5, Banić 6,5, Tikas 6,5 (od 54. Tomić -), Videkić 6,5, Marinčić 7, Jokić 6,5 (od 72. Banko -), Dujanić 6,5, Kepčija 7,5. Trener Jumić 7,5.

Ocjena utakmice: 6,5.

Igrač dvoboja: Kepčija (Jadran)

Došao sam u Trnje da prvi put vidim novaka Jadrana iz Poreča, a još više njihova trenera Ivana Kukučku, velikog zagovornika igranja Porečana u 3. HNL zapad. Da nije bilo njega zagovornici "lokalizma" vjerojatno ne bi dopustili putovanja do Zagreba, jer su tobože skupa i Jadran bi ispustio svoje pravo osvajanjem prvog mjesta u međužupanijskoj ligi i opet bi nastavio tamo.

 Ali trener Kukučka nije došao. Tajnik kluba Katunar rekao mi je da je trener bolestan. Momčad je u pobjedu vodio pomoćni trener Danijel Jumić. U biti ne znam što je. Nazvao sam Kukučku telefonom, ali se nije javio. Pitao sam i najboljeg igrača utakmice Kepčiju, o tome. Rekoh, je li možda smijenjen ili dao ostavku, no i Kepčija mi je kazao da ne zna ništa više od nekog neodređenog objašnjenja igračima. Pitao sam i trenera vodećeg Krka Dželaliju, poslije njihove pobjede u Dugom Selu, znali li nešto o Kukučki. "Ne znam, nisam ga čuo deset dana".

Ali ono što je bitno je pobjeda Jadrana u Trnju, protiv jednog od favorita prvenstva i to ne slučajna pobjeda iz nekih slučajnih udaraca nego kvalitetnom i kombinatornom igrom koja je u drugom poluvremenu prerasla u igru s brojnim šansama. Čak i da je kod rezultata 1:1 dosuđen kazneni udarac nad Slatinom, nisam siguran da bi Trnje pobijedilo. Domaći su se dobro držali u većini prvog dijela kad je na sceni bio trojac Jelić - Mandić - Miličević, no on se kasnije rasplinuo, a valja reći da nije bilo Ribića, Mislimija i Vlatkovića zbog kartona ili bolesti.

-Igrali smo slabo, a šanse koje smo imali nismo iskoristili, ocjena je trenera Srećka Lušića.

Porečani su pokazali znanje, a najbolji igrač bio je Marko Kepčija (27), napadač, kojega poznajem iz razdoblja 2014-2015. dok je igrao za Goricu. Kepčija je nosio i dres pulske Istre gdje je rođen.

-Kepčija je okrenuo utakmicu, rekao je Franjo Pužin, trener na odmoru.

Zamolio sam Kepčiju za kraći razgovor:

-Na početku prvenstva imao sam dojam da se ne vjeruje u našu vrijednost. Ali uvjeravam vas da je Jadran vrlo ozbiljna momčad. Pokazali smo to ovdje, a bit će još takvih izleta.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room