SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

HAŠK ispustio pobjedu u zadnjim minutama, Stupnik sretno i spretno do drugoga boda u prvenstvu. U redovima Hašk-a Zelenika zadovoljio, ostali ispod razine.

Foto: Davor Resner / HAŠK-Stupnik pozdrav momčadiFoto: Davor Resner / HAŠK-Stupnik pozdrav momčadi

Zagreb- igralište HAŠK-a; Gledatelja oko 150
Glavni sudac: Valentin Jakovac Pomoćni suci: Nikola Grgurić, Dario Vulić
Četvrti sudac: Ivan Brdarević
Strijelci: 1:0 Ivan Zelenika ( 64), 1:1 (90)

Hašk: Horvat, Cholewinski, Babić, Ivezić, Šugić, Vinković, Brašnić (od 46 Delić), Brlečić, Zelenika (od 75 Krajačić), Kosić (od 85 Marković), Mudradžija
Trener: Ninković
Stupnik: Gujić, Martinović, Brčić ( od 46 Soldo), Šimac, Lihić, Mohač, Obadić, Šporčić, Živković ( od 66 Vuk), Ivančić (od 60 Adžić), Perić
Trener: Kosić
Igrač dvoboja: Ivan Zelenika ( Hašk)
Ocjena utakmice: 6

Pogled u nebo danas poslijepodne u zagrebačkim Sveticama nije bio obećavajući. Očekivao sam da će barem utakmica barem malo razvedriti ovakvu atmosferu. Nažalost, u nekim trenucima bilo je čak zanimljivije gledati oblake kako se formiraju na nebu, nego akcije na terenu. Bila je to čvrsta utakmica dvije mlade ekipe, koje su željne dokazivanja u pojedinim situacijama izgledale kao da gledamo derbi županijske lige, a ne treće ligašku utakmicu. Bilo je svega, od čudnih sudačkih odluka, do promašaja koje je teško nekada i shvatiti kako su mogući. Sve u svemu domaćin je imao inicijativu većinu utakmice, te je najbolji igrač Hašk-a Zelenika uspio i pretvoriti u pogodak. Stupnik je sretno u posljednjim minutama utakmice zabio gol, te barem malo spasio svoj obraz danas.
Bila je ovo blijeda partija obje ekipe, te će biti zanimljivo pratiti koja će se ekipa prije uspjeti izvući iz očigledne krize rezultata. Po svemu viđenom, obje ekipe borit će se za opstanak u ligi.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room