SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Odlični Bašić i Dalić donijeli pobjedu Vinogradaru u Trnju nad Maksimirom. Domaći nisu zabili ni sa 11 m. Vulelija emotivan, Rubinić racionalan

 Foto: Djuka / Ljubojević glavom postiže gol za 2:0Foto: Djuka / Ljubojević glavom postiže gol za 2:0

MAKSIMIR - VINOGRADAR 0:2 (0:1)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatelja oko 150. Glavni sudac: Maglić (Krapinske Toplice) 7. Pomoćni suci: Valešić (Kutina) i Jakovac (Mrkopalj). Četvrti sudac: Jurčević (Pašin Potok).

Strijelci: 0:1 - Prijić (4), 0:2 - Ljubojević (60)

MAKSIMIR: Brkić 5,5, Kovačić 6, Jakelić 6. I. Žugaj 6,5, Rebernjak 6, Krznar 6, Tabaković 6, Ćibarić 6,5, Nakić 6 (od 81. Bastić -), Hodak 6 (od 65. Malkoč -), Glasnović 5,5 (od 46. Bektaši 5,5). Trener Vidović 6.

VINOGRADAR: Bašić 8, Ibriks 7, Mišura 7, Dalić 8, Miloš 7, Poljak 6,5, Šipuš 6 (od 46. Ristovski 6,5), Prša 6 (od 58. L. Šćrbec -), Prijić 7 (od 75. Hajderović -), Štulec 6,5, Ljubojević 7. U zapisniku bez imena trenera.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Bašić (Vinogradar).

Kao prvo, Maksimirci su popodne ostavili srce na travi trnjanskog igrališta i nisu pobijedili, a kao drugo, učinili su to i Vinogradarci i pobijedili, no tečnost njihove igre i posjed lopte bili su lošiji, pa i dojam nije tako dobar, ali su tu i još neke činjenice koje govore drukčije. Maksimir nije imao kvalitetnu realizaciju, pa tako Krznar nije zabio ni s bijele točke, dok je Ljubojević u 90. minuti imao apsolutnu šansu i u konačnici je moglo biti sasvim uvjerljivih 3:0 za Vinogradar. To je u nogometu tako. Osim toga Maksimir je danas imao doduše izjednačeniji sastav, ali još uvijek ne toliko dobar da bi svladao goste iz Mladine. Vinogradarov golman Goran Bašić branio je izvanredno, a Maksimirov Selmir Brkić kriv je za drugi gol. Maksimir je imao solidne stopere, ali ih nije imao kao što je 21-godišnji Slavonac Vedran Dalić I napokon, Vinogradar ima Prijića i Ljubojevića strijelce...
Prisustvovao sam kratkom susretu dvojice trenera Vidovića i Ferenčine koji zbog kazne nije sjedio na klupi. Vidović je Ferenčini rekao otprilike ovo:
-E moj Roy da imam tvoje napadače i golmana daleko bih dogurao.
U izjavi SportNewsu trener je bio nešto konkretniji:
-Utakmica je bila čvrsta, a mi Maksimir, cijelim tijekom bolji. Imali smo više šansi
Milivoj Bračun, trener na odmoru, smatrao je za reći sljedeće:
-Zaslužena pobjeda Vinogradara. U napadu Maksimir danas nije imao svoj dan.
U poluvremenu imao sam kratak susret s glavnim sponzorom Vinogradara Ivanom Rubinićem:
-Vezni red nam nije na potrebnoj razini pa ćemo napraviti izmjene.
Iza mojih leđa sjedio je Dinko Vulelija, sportski direktor Maksimira, sav predan svojim emocijama. Nisam ga još ja želio uznemiravati s molbom za neku generalnu ocjenu.
Prvenstvo se zahuktava u sjajnom tempu. Dubrava je u posljednjih pet utakmica doživjela četiri pobjede i jedan neodlučan ishod i čvrsto je na čelu ljestvice, ali se i Krk vrlo brzo oporavio od trenutačne krize i već je drugi, a odmah do njega su Vinogradar i Kustošija. U nedjelju ujutro 16. listopada Dubrava gostuje u Trnju. To je možda i najveći derbi zagrebačkog amaterskog nogometa s desetljećima dugom tradicijom.

Fotogalerija:

Link na Fotogaleriju

Foto: Djuka 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room