SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Davor Mladina, trener Lučkog: Ovakvu utakmicu nikad nisam doživio u svojoj trenerskoj karijeri, bili smo bolji u svemu, a primili 4. gola za ružan poraz

Foto: Šogy / Lučko stvaralo šanse, zagreb zabijaoFoto: Šogy / Lučko stvaralo šanse, zagreb zabijao

Nakon utakmice između Zagreba i Lučkog, Zagreb se pobjedom približio vodećem trojcu samo na bod, a Lučko ima samo bod prednosti od posljednjeg Imotskog.

- U svojoj trenerskoj karijeri nisam još doživio ovakvu utakmicu, imali smo igru, stvarali prilike, pogađali stative, promašili jedanaesterac, bili u svemu bolji i izgubili s 4:0. Od tri utakmice koje vodim Lučko ova sa Zagrebom je bila najbolja unatoč visokom porazu, u nastavku prvenstva nadam se da nam se neće događati nedostatak sreće i manjak koncentracije kod realizacije jer odigrali smo protiv vodećeg trojca, rekao nam je Davor Mladina trener Lučkog.

Jeste li probali sa zamjenama?

- Pa kako da mijenjam u situaciji kada imamo igru, zalaganje na visokom nivou i u svim elementima smo bolji od Zagreba, trebamo zabiti i onda ne bi morali riskantno igrati u završnici u kojoj trebamo poravnati, a mi primimo dva gola u 88. i 90 minuti. Zadovoljan sam s našom igrom i vratit će nam se ako ovako nastavimo, jedino mi je žao zbog ovako visokog poraza koji nismo zaslužili.

 

Pregled utakmice na SportManager.hr.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room