SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Plešivičkim bregima Vinogradar je pao kao pokošen. Ako Štulec može zabijati u Mađarskoj, zašto takvu ulogu nema u Mladini? Kustošija izvanredna. Lovrić nastavio sa serijom iz Mađarske. Vragolović veliko otkriće

Foto: Djuka / Kustošija slavi jedan o 4 gola u mreži VinogradaraFoto: Djuka / Kustošija slavi jedan o 4 gola u mreži Vinogradara
VINOGRADAR - KUSTOŠIJA 1:4 (1:1)

MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledatelja oko 60. Glavni sudac: Cvijović (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Marušić (Opatija) i Pjevac (Delnice). Četvrta sutkinja: Silvija Makar (Petrovsk)

Strijelci: 0:1 - Lovrić (25), 1:1 - Miloš (33), 1:2 - I. Đurđek (47), 1:3 - Horvat (54), 1:4 - Lovrić (62)

VINOGRADAR: Bašić 5,5, Ibriks 5,5, Bagarić 5,5, Dalić 5,5, Miloš 6,5 (od 65. Mišura -), Poljak 6, F. Šćrbec 5,5, Prša 5,5 (od 56. Ristovski -), Prijić 5,5, Rupčić 5,5 (od 46. Štulec 5,5), Ljubojević 5,5. Trener Ferenčina 5,5.


KUSTOŠIJA: N. Đurđek 7,5, Mihelčić 7,5, Pavliš 7,5, Cmrečnjak 7,5, Deak 7, Močilac 7, Vragolović 8 (od 70. Cindrić -), I. Đurđek 7,5, I. Horvat 7,5 (od 85. Ćurković -), Lovrić 8,5, Borac 7. Trener Jurčec 8.

Ocjena utakmice 7,5.
Igrač dvoboja: Lovrić (Kustošija)


Nije me više od mjesec dana bilo na utakmicama u Mladini, iako sam neke susrete Vinogradara gledao na gostovanjima. Danas mu nisam donio sreću. Donio sam mu izvanrednu Kustošiju, fantastično motiviranu i vrhunski sastavljenu. Vinogradar je još u stresu od poraza u Kupu od Lokomotove prije tjedan dana, a u takav je stres svojedobno pao i Krk, također od Lokomotive, pa je u prvenstvu odmah potom izgubio od slabijeg. Slično je prošao Rudeš koji je oduševio protiv Rijeke, a onda pao u prvenstvu od Solina. Igrati Kup utakmicu protiv jačega i maksimalno se iscrpiti vraški je opasno za nadmetanja u prvenstvu.
No, kod Vinogradara bih pridodao i još ponešto. Premda se ne smatram nogometnim stručnjakom i nerado komentiram trenerske poteze, ipak na temelju tisuća odgledanih utakmica smtrama da imam neka prava. Makar pitati. Kako to da jedan Štulec na turniru Kupa regija u Mađarskoj u tri utakmice zabije pet ili šest golova, a danas ne samo da nije igrao od početka nego i kad je ušao nije se tako reći približio pravoj šansi. Pitao sam o tome izbornika Gričara, a on mi je filozofski odgovorio: "Ne bi se štel mešati". Ja ću se umiještati i reći da u ovakvom sustavu kakvog forsira trener Ferenčina, nema mjesta za dvojicu po profilu sasvim sličnih, Ljubojevića i Štuleca. Tako je Štulec primoran igrati na desnom krilu, što mu ne ide tako dobro, a i Prijić je sada tu, također izraziti strijelac. Puno je igrača profilom sličnih, a jako nedostaje jedan ofenzivni graditelj. U nedostatku takvoga Poljak bi trebao biti pomaknut prema naprijed. Stoperi su teški i nepokretni. Kristijan Lovrić  i Ivan Horvat prolazili su kao kroz sir.
Smrznuo sam se kad sam vidio kako je u drugom poluvremenu golove primao Bašić, poslije iznimno uspješnog prvog dijela kada je u nekoliko navrata spašavao Vinogradar.
Kustošija ima vrhunski sastavljenu momčad, a kada se pogodi da su svi igrači podjednako raspoloženi za igru, kao u ovo rano popodne, poželim svaki dan pogledati takav susret.
-Bili smo odlični, ali možemo mi i bolje, naglasio je trener Jurčec.
Meni je posebno zadovoljstvo bilo gledati dvostrukog strijelca Kristijana Lovrića (21) i Mateja Vragolovića (20) koji je ljetos pristupiuo iz Lučkoga. Ta su dvojica blistali i prošli tjedan u Kupu regija u Mađarskoj. Lovrić je postigao četiri gola. Vragolović je zadnji vezni i gotovo da ne mogu naći imena za usporedbu u ovom rangu natjecanja.
Kada ćeš prijeći u Dinamo II, da se vidi koliko stvarno vrijediš. Ne u Rudeš ili Sesvete, nego baš u Dinamo II da odmah možeš zaigrati za prvu. Pitao sam to u šali, ali se Lovrić nije dao zbuniti:
-Još me nisu pozvali.

Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room