SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje imalo posjed i inicijativu, Zagorec poveo, Žugaj iz voleja poravnao. Sudac Čalić nedorastao za ovaj rang.

Foto: Djuka / Trnje imalo posjed, Zagorac poveo, pa staoFoto: Djuka / Trnje imalo posjed, Zagorac poveo, pa stao

3. HNL ZAPAD – 13. KOLO

NK ZAGOREC - NK TRNJE 1:1 (1:1)

KRAPINA – Gradski stadion. Gledatelja: 100. Sudac: Mateo Čalić (Marčana). Prvi pomoćni: Igor Bahun (Rijeka), Drugi pomoćni: Luka Pajić (Rijeka). Četvrti sudac: Daniel Starčević (Pula). Delegat: Saša Klepo (Zagreb).

Strijelci: 1:0 Smrekar (51) 1:1 Marin Žugaj (82).

NK ZAGOREC: Hadžić, D. Malarić, Kunštek, Smrekar, M. Malarić, Leško (od 35. Klarić), P. Pejić, Merlin (od 66. Oraić), Krajačić, Strabić, Ćejvanović. Trener: Dražen Biškup.

TRNJE: Spudić, Herek (od 46. Špišić), Lončar, Slatina (od 64. Poldrugač), Šimunić, Barnjak (od 53. M. Žugaj), Jelić, Ribić, Miličević, Mislimi, Vlatković. Trener: Srećko Lušić.


Žuti kartoni: M. Malarić, Strabić, Krajačić i P. Pejić (Zagorec), Jelić i Vlatković (Trnje).

Crveni karton: nema.

Sudac Mateo Čalić utakmicu je počeo pet minuta prije onoga u koje je zakazana 14 sati, a cijeli susret je odsudio nekoncentrirano, neujednačenog kriterija što je na kraju izazvalo veliko nezadovoljstvo domaćina, a i gostujuće Trnje nije bilo s njim zadovoljno.

U prvih dvadeset minuta tempo je nametnulo Trnje imalo je inicijativu i pritisak na zadnju liniju Zagorca iz kojih se nije izrodila niti jedna ozbiljnija prilika za ugrozu Hadžićevog gola. Zagorec se branio, a nakon toga  intezitet utakmice je splasnuo pa se i na odmor otišlo s ništa - ništa.

U drugom dijelu posjed je na strani Trnja bez završnog pasa koji bi njegove napadače doveo u šansu za gol. Ipak Zagorac dolazi do prednosti u 51 minuti nakon jedne presječene lopte kada Smrekar pogađa mrežu Spudića.

Trener Trnja Srećo Lušić uvodi odmah nakon primljenog gola u igru Žugaja koji će mu na kraju donijeti bod lijepim golom pred sam kraj utakmice. Sva ostala događanja ostaju u sjeni žestokim prigovorima glavnom sucu s obje strane od kojih su neka na granici vrijeđanja s kojima se on vrlo teško nosio, ali ih nije sankcionirao, bolje bi bilo da jest, Čalić je danas jednom riječi bio loš sudac i najgori pojedinac ovog susreta.

Marino Žugaj strijelac izjednačujućeg gola:

- Mislim da je na kraju nakon svega prikazanog bod najrealniji, mi smo imali cijelo vrijeme inicijativu, dominirali smo, ali nismo uspjeli zabiti, oni su prvi zabili. Na kraju možemo biti sretni što smo se vratili.

Zabio si jako lijep gol.

-Jesam ušla mi je iz voleja baš prekrasno, jako mi je drago da sam nakon drugog kola opet zabio. Mi igramo lijepo, uvijek nam je problem realizacija, kada to još malo podignemo na viši nivo bit će to još bolje.

Imali ste posjed, ali nije bilo gol prilika?

Imamo uvijek posjed u ovih nekoliko kola nitko nas nije nadigrao to je činjenica, samo da završnicu malo popravimo bili bi smo među prva dva što se nadam da ćemo popraviti tijekom sezone.

Pali ste sredinom prvog dijela:

- Moramo znati da je težak teren, mi nismo igrali dva tjedna utakmicu, pali smo u ritmu zbog pauze nastupa amaterske reprezentacije.

Link na Fotogaleriju

 

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room