SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bije se bitka za čelno mjesto među strijelcima. Zasad vode iskusni Zelenika i mlađahni Soldo kojemu pomaže otac Zvonimir, reprezentativac i trener. Nagli uspon Josipovića iz Krka

Foto: Djuka / Filip SoldoFoto: Djuka / Filip Soldo

Kao što se ni pri vrhu, odnosno na vrhu ljestvice treće. HNL zapad nitko nije odvojio s osjetljivom razlikom, tako je izjednačeno i na ljestvici strijelaca. Vodeći se izmjenjuju iz kola u kolo. Poslije 13. runde sa po sedam golova na čelu su Filip Soldo iz Stupnika koji je Vrapču zabio dva gola, te Ivan Zelenika iz HAŠK-a strijelac jednog pogotka protiv Segeste. Prvome je 19, a drugome 29 godina. Zelenika je iskusan i prokušan igrač, Soldo ima tu prednost što mu je otac Zvonimir, negdašnji reprezentativac i trener Dinama i Kolna. Nedavno mi je Filip povjerio da ga osim trenera Kosića u klubu, kod kuće podučava i otac. 

Prošlosezonski najbolji Bjelanovič iz Novigrada sada je u Drugoj HNL, a Dragan Juranović iz Dubrave koji je bio drugi sada dijeli treće mjesto s pet pogodaka. Ivanu Horvatu (Kustošija) Mateju Mršiću (Opatija) i Stjepanu Poljaku (Vinogradar) sa šest golova na drugom mjestu se priključio 21-godišnji Karlo Josipović iz Krka.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>