SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje već treće s izgledima da bude i prvo. Mislimi dva gola iz dva jedanaesterca. Izbornik Gričar pohvalio Mislimija, Mandića i Ribića. Maksimir nije bio podređen

Foto: Djuka / Mislimi dva gola iz jedanaesteracaFoto: Djuka / Mislimi dva gola iz jedanaesteraca

TRNJE - MAKSIMIR 2:0 (1:0)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatelja oko 80. Glavni sudac: Pajvot (Vrbovec) 6. Pomoćni suci: Hendak (Vrbovec) i Vrbanec (Zagreb). Četvrti sudac: Jelić (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Mislimi (10) 11 m, 2:0 - Mislimi (80) 11 m.

TRNJE: Spudić 7, Jeon 6,5, Mandić 7,5, Lončar 7, Mislimi 7,5, Ribić 7,5, Jelić 7, M. Žugaj 6,5, Slatina 6,5, Zubak 6 (od 46. Špičić 6,5), Miličević 6,5. Trener S. Lušić 7.

MAKSIMIR: Grlj 6, Valenta 5,5, Jakelić 6,5, I. Žugaj 6 (od 75. Trbuljak -), Mulaibrahimović 6, Kovačić 6,5, Tabaković 6, Ćibarić 6 (od 56. Krznar -), Glasnović 6, Nakić 6 ( od 65. Malkoč -), Bektaši 5,5. trener Vidović 6.

Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Mislimi (Trnje)

Trnje je opet po blatu došlo do pobjede u 11. zaostalom kolu i preuzelo treću poziciju. Iduća runda u subotu i nedjelju vjerojatno će odlučiti o jesenaskom prvaku. Premda ima dva boda manje od Vinogradara i Krka prvak bi moglo biti i Trnje, ako pobijedi kod četvrte Kustošije. Vinogradar doduše igra doma protiv HAŠK-a, velike senzacije, koji je u šest posljednjih nastupa pet puta pobijedio i jednom remizirao, a Krk gostuje kod Zagorca,najslabije plasirane momčadi, No, nigdje ne stoji da su pobjede zagarantirane. Vinogradar muči sindom Kustošije, a slićno igra HAŠK, dok Krk nosi neugodnu uspomenu iz Vrapča, gdje je teško poražen unatoč sasvim suprotnim prognozama.
Maksimir je pao iz dva kaznena udarca i nije bio podređen suparnik. U 32. minuti kod novog promašaja sa stolice je skočio sportski direktor Dinko Vulelija i uzviknuo: "Ovo je treći zicer koji nismo zabili". Ali Trnje ima granitnu obranu koja nije srušena čak i kad nisu igrali dvojica stopera Šimunić i Vlatković. Trener Lušić dodijelio je ulogu stopera zadnjem veznom Kristijanu Mandiću u prošlom kolu najboljem igraču utakmice i dvostrukom strijelcu. Mandić je i u novoj ulozi bio među najboljima.
Utakmici su prisustvovali Tomislav Gričar, izbornik Zagreba i njegov pomoćnik i trener Stupnika Domagoj Kosić. Reprezentacija zagrebačke regije prošetala se na nedavnom kvalifikacijskom turniru u u Mađarskoj.
Kakva je tvoja ocjena pojedinaca, koji su igrali u Mađarskoj, pitao sam Gričara?
-Mislimi je bio dobar na beku i zabio je dva gola iz dva jedanaesterca. Ukupno znači najbolji. Ugodono me iznenadio Mandić koji može igrati na više mjesta. Za reprezentaciju nije igrao ni zadnjeg veznog ni stopera nego nešto treće. Jako mi se dopao i Ribić.
Trener Maksimira Vidović nije bio osobito raspoložen konačnim ishodnom:
-Mogli smo barem do boda, a do gola sigurno.. Vrijeme je bilo idealno za igru, a teren katastrofalan. Sada nam ne preostaje drugo nego pobijediti Stupnik.

Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room