SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trnje treće, Slatina izborio i pucao s 11 m. Zoran Buinac, trener Segeste, ostao sjediti na klupi i poslije sureta što mi se učinilo protestom na suđenje

Foto: Djuka / Slatina TrnjeFoto: Djuka / Slatina Trnje

TRNJE - SEGESTA 2:1 (0:0)

ZAGREB - Igralište Trnja. Gledatelja: oko 80. Glavni sudac: Veggian (Rovinj) 6,5. Pomoćni suci: Pajić (Rijeka) i Pjevac (Delnice). Četvrti sudac: Čalić (Marčana)

Strijelci: 1:0 - Mislimi (65), 2:0 - Slatina (83) 11 m, 2:1 - Eberl (89)

TRNJE: Šušak 6,5, Ribić 6,5, Vlatković 7, Šimunić 6,5, Mislimi 7, Mandić 7, Jelić 6,5, Žugaj 6,5 (od 69. Barnjak -), Slatina 7 (od 86. Zubak -), Ježić 6 (od 46. Špičić 6,5), Miličević 7. Trener S. Lušić 7.

SEGESTA: Skender 6, Šipuš 6, Horvat 6, Marović 6, Vranić 6 Lovrić 6,5, Golić 6, Filipović 6,5, Alapić - (od 22. Abazi 5,5, od 77. Dianežević -), Ivičić 6, Sertić 6 (od 68. Eberl 7). Trener Z. Buinac 6

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Slatina (Trnje)
Crveni karton, drugi žuti:Ivičić (56)(Segesta)

Trnje je na kraju prvog dijela prvenstva treće s 27 bodova, dva manje od drugoga Krka i pet manje od prvaka Vinogradara. Bodovni saldo mogao je biti i veći, uz ostalo, da se nije dogodio kiks u Dugom Selu gdje je Trnje u trećem kolu izgubilo od posljednje momčadi jesenskog razdoblja. Pobjeda nad Segestom nije lako izborena. Siščani su se hrabro borili i često sam se tijekom igre prisjećao jučerašnje izjave kapetana Vrbovca Dimovića koji za čudo u Krku kazao: "Rekli smo si, idemo se baciti na glavu". No, baš tako senzacionalnog razvoja događaja u Trnju nije bilo. Tek, bilo je jasno da je 12. na ljestvici Segesta došla s ambicijom na načini iznenađenje. Poslije utakmice trener Zoran Buinac dugo je ostao sjediti na klupi gostujuće momčadi. Već su svi otišli s terena i ja ga nisam mogao više čekati, jer sam žurio u Rudeš. Nisam znao što je razlog pa sam se uputio prema njegovom bratu Mili Buincu, županijskom instruktoru, treneru reprezentacije Zagreba u Kupu regija i danas Segestinopm predstvniku na klupi i pri zapisniku. Njega je sudac Veggian udaljio s klupe prigodom jedne gužve početkom drugog poluvremena. Kad mi se Mile Buinac obratio riječima: "Ne znam zašto sam isključen i ne bih komentirao suđenje", odmah sam znao da u tom grmu leži zec. Očito gosti nisu bili zadovoljni "dijeljenjem pravde". Ono nije bilo na najvišoj razini, ali nisam uočio kapitalne pogreške na štetu Segeste. Da li je Ivičić baš zaslužio dva kartona - to ne znam. Kad sam poslušao Milu Buincu i sa čežnjom pogledavao prema klupi s koje se nije micao Zoran Buinac, shvatio sam da je to zapravo tihi trenerov prosvjed na suđenje.
Mile Buinac mi je dao službenu izjavu:
-Trnje je zasluženo pobijedilo. Ono je prava kombinatorna momčad.
Branič Mislimi postigao je prvi gol za Trnje, poslije uspješnog prodora Špišića, a kad bekovi zabijaju onda je jasno da momčad nije "mačji kašalj". Kada je u 82. minuti vratar srušio Slatinu i sudac pokazao na bijelu točku računao sam da će uobičajeno kazneni udarac izvesti Mislimi. Ali ne, izveo ga je Slatina na kojem je prekršaj načinjen, a da ga taj igrač izvodi nije baš uobičajeno.
-Mi smo se tako dogovorili, objasnio mi je Slatina.
Ivan Miličević, jedan od najboljih pojedinaca jeseni, ovako je prokomentirao polusezonu:
-Na kraju smo treći, a mogao je biti i koji bod više. Segesti smo trebali zabiti znatno prije i ne primiti gol u samoj završnici.

 Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room