SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Statistika 3.HNL zapad: Vinogradar najbolji u gostima, a Trnje doma, Krk, Vinogradar i Dubrava jedine momčadi koje su bile na čelu tablice.

Foto: Djuka / Detalj s utakmice 1. kola Vinogradar - TrnjeFoto: Djuka / Detalj s utakmice 1. kola Vinogradar - Trnje

Dok su nogometaši 3.HNL zapad na zasluženom odmoru mi smo malo pogledali statistiku lige iz koje prenosimo nekoliko zanimljivosti.

Vinogradar je jesenski prvak, Krk je drugi s 3, Trnje je treće s 5, a Kustošija četvrta sa 6 bodova zaostatka.
Krk je većim dijelom jeseni bio vodeća momčad, šest prvih kola i nakon 11. kola dok je Vinogradar na čelu tablice proveo 6 kola, još je Dubrava Tim kabel dva kola bila prva.

Najuspješnija domaćinska momčad je Trnje s osvojenih 18 bodova na svom terenu, druga je Dubrava Tim kabel sa 16, treći je Vinogradar s isto 16 bodova ali lošijom gol razlikom, a četvrto mjesto u domaćim utakmicama drži Vrapče s 14 osvojenih bodova.

Vinogradar je najviše bodova osvojio na gostujućim terenima 16 i prvi je na tablici gostiju, drugi je Krk s isto 16 osvojenih bodova, ali lošijom gol razlikom, na trećem je mjestu Kustošija s 13 bodova, a četvrto mjesto na ovoj tablici pripalo je Jadranu Poreč s 10 bodova.

Zanimljivo je da je Trnje najuspješnija domaćinska momčad u gostima pobijedila Vinogradar najbolju gostujuću momčad Jesenjskog dijela prvenstva.

Linkovi na statistiku 3.HNL zapad koju vodi naša aplikacija SportManager.hr:

Cjelokupna tablica
 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room