SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

O Dubravi i prvenstvu: Adel El-Saleh, 32-godišnji kapetan, dipl. inž. brodogradnje, zaposlenik Brodarskog instituta od oca Libanonca

Foto: Djuka /Adel El-Saleh kapetan dubraveFoto: Djuka /Adel El-Saleh kapetan dubrave

Tko je ozbiljan čovjek, nesvakidašnjeg prezimena, poštovan i od publike prihvaćen koji više od jednog desetljeća nosi majice zagrebačkih klubova, od Dubrave na početku pa do Dubrave sada u finišu karijere i kao kapetan momčadi? Između ta dva pola izmjenjivali su se Croatia Sesvete, Maksimir, HAŠK i Trnje. To je Adel El-Saleh, 32-godišnji vezni igrač Dubrave Tim kabela, dipl. inž. brodogradnje, zaposlenik Brodarskog instituta, kojega je otac svojedobno došao iz Libanona u Zagreb studirati medicinu.
Vi ste tipičan predstavnik negdašnje zagrebačke prakse: dečki su studirali i usput igrali, a mnogi došljaci stanovali su po domovima i također igrali. Poslije je ne mali broj napravio uspješne poslovne karijere u strukama koje bi diplomirali. Znam ih puno.
-Ja sam još kao klinac počeo u Dubravi, tamo sam prošao sve kategorije mladeži i onda pokušao u Croatiji iz Sesveta kod Predraga Jurića. Ozlijedio sam se, pomalo razočarao, prihvatio fakulteta i godinu dana bio bez nogometa. Onda mi se želja ipak obnovila pa sam opet krenuo u Dubravi, pa potom u Maksimiru, Hašku, Trnju. Od ljeta 2015. vratio sam se u staro jato.
U ovom prvenstvu poslije osam kola Dubrava je imala 19 bodova, a onda je u sljedećih sedam osvojila samo četiri. Bila je nastala kriza upravljanja u klubu, trener je dao ostavku?
-Dobro je da se trener Matić vratio. Mislim da se momčad potpuno stabilizirala.
Otišli su vam vratar Kakša i Brcković?
-Za Kakšu moramo naći zamjenu. Kakšu razumijem otišao je u Švedsku pokušati. Ako mu nađemo zamjenu bit ćemo opet vrlo jaki, složni. Došao je Mile Zelenika, on bi trebao biti pojačanje.
Imate probleme s terenima za trening pa ćete na pripreme u Međugorje. Hoćete li zbog posla moći ići?
-Ne vjerujem da ću ići na svo razdoblje priprema u Međugorje. Mislim da ću doći za vikend.
Koga smatrate favoritom prvenstva i gdje će na kraju biti Dubravino mjesto?
-Mislim da je Vinogradar i dalje favorit, ali će vrlo jako biti Trnje. Ne treba zaboraviti ni Kustošiju. Mi nemamo imperativa i takva situacija je idealna za stvaranje momčadi i mlade igrače. U idućoj sezoni mi ćemo imati ambiciju.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room