SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamovi kadeti iznenadili Trnje s 4:2. Većina njih igrat će na U17 europskom prvenstvu u svibnju u Hrvatskoj. Mandić Trnje: Puno je došlo i otišlo, trebamo se uigrati

Foto: Djuka / Dinamo - TrnjeFoto: Djuka / Dinamo - Trnje

Bila je to utakmica dana. Dinamovi kadeti od koji će velik broj, kao reprezentativci Hrvatske, biti sudionici Europskog prvenstva U17 u svibnju u Zagrebu i Rijeci pobijedili su Trnje 4:2 (3:1). Omjer se kretao ovako: 1:0 - Franjić (8) 11 m, 2:0 - Babim (15), 2:1 Slatina (18), 3:1 - Sabljo (27), 3:2 - Špišić (36), 4:2 - Đukić (60).

Trnje je igralo bez Ljubojevića, Tomšića, Ribića, Žugaja i Jelića, no ni Dinamu nisu igrali baš svi. Neki su igrali jučer sa Samoborom. Trener Prelec nije skrivao zadovoljstvo:

-Mi smo došli u prvom redu vidjeti kako će se ovi mladići snalaziti u srazu sa seniorima. Mogu reći da su igrali bez ikakvih problema.

 

Trener Trnja S. Lušić nije ulazio u detalje, osim što je rekao da je utakmica bila dobra, što su zapazili i drugi promatrači. Nije prokomentirao igru novog stopera Piršića. Ali mi je ljubazno, prije utakmice, na papir ispisao sastav svoje momčadi.

Znatno konkretniji bio je najbolji igrač Trnja Kristijan Mandić:

-Previše naših je nedostajalo. No, naš je problem da je puno igrača otišlo i puno došlo. Treba se uigrati. Vjerujem da će sve doći na svoje i da ćemo biti jaki.

Na utakmici su bili i donedavni igrači Lončar i Mislimi

Susrete su vodili suci: Ante Čulina, Luka Žiger i Vinko Podrug.

Treće kolo igra se u srijedu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room