SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Čerčekov unuk Višić zabio za Kustošiju u porazu (1:2) od Zagreba II, Lokomotiva s 4:0 "skinula" Zagreb. Lovriću drugo poluvrijeme

SportNewsSportNews

Logično, ne možemo stići na sve utakmice pa je naš izvjestitelj iz Veslačke ovaj put bio trener Kustošije Zubić. Zagreb je igrao dvije utakmice: najprije je Zagreb II pobijedio Kustošiju s 2:1 (0:0), a potom je prvoligaš Lokomotiva sigurnim 4:0 (3:0) rezultatom svladala Zagreb I.

-Kustošija je prvi put u ovim pripremama zaigrala na prirodnoj travi i to se u prvom poluvremenu pokazalo kao hendikep. U drugom smo već bili prilično prilagođeni. Za nas je gol zabio Višić, prinova iz Španskog, inače unuk negdašnjeg istaknutog nogometaša Dinama Marijana Čerčeka, osvajača Kupa velesajamskih gradova. Čerček je bio poznat po brzini, ali unuk tvrdi da je brži. Za nas nisu igrali ozlijeđeni oba Horvata, Deak i Vragolović. istakli su se I. Đurđek, Borac i N. Đurđek, rutinirano je ispričao Zubić i potom nastavio:

-Lokomotiva je pobijedila pogocima Cekicija, Mihaljevića, Grezde, te ponovno Cekicija. Naš bivši igrač Lovrić prvi  je ušao oko 50. minute. Igrao je na svojoj poziciji lijevog krilnog napadača.

Zubić kaže da je Kustošija izgubila protivnika za sljedeću subotu. Dinamo II je otkazao jer ide na turnir u inozemstvo. Prema tome natječaj je otboren.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room