SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Završen HAŠK-ov turnir, HAŠK -u sve pobjede. Trnje isprobalo 31 igrača. Iduće zime turnir se širi na dvije skupine po pet klubova i finalom

Foto: Djuka / HAŠK pobjedom nad Trnjem ostvario sve pobjede na turniruFoto: Djuka / HAŠK pobjedom nad Trnjem ostvario sve pobjede na turniru

Premda nije bilo službenog proglašenje pobjednika HAŠK-ovog turnira, prvak je organizator HAŠK koji je pobijedio u sve svoje četiri utakmice i osvojio 12 bodova. HAŠK i Stupnik imali su po utakmicu manje zato jer je HAŠK prepustio otvaranje svome gostu austrijskom četveroligašu. Na startu Austrijancima se suprotstavio Stupnik tako da i on službeno ima jedan susret manje. Prema tome neslužbena ljestvica izgleda ovako: 1. HAŠK 12 bodova (jedna utakmica manje), 2. Dinamo kadeti i mlađi juniori 8, 3. Trnje 7, 4. i 5. Udarnik i Samobor 5 i šesti Stupnik s jednim bodom. 

U posljednjem susretu turnira HAŠK je pobijedio Trnje s 1:0 (1:0) golom Sekulića u 28. minuti. Igralo se poprilično ravnopravno, ali jedan pogodak odlučio.

Predsjednik HAŠK-a Vinko Barišić bio je zadovoljan što je ideja prihvaćena i što su sudionici jako zadovoljni:

-Iduće zime organizirati ćemo turnir u dvije skupine sa po pet momčadi, a pobjednici skupina igrat će finale, objavio je predsjednik.

-Proglasit ćemo i najboljeg igrača, strijelca itd, dometnuo je trener Ninković i potom ocijenio turnir:

-Bilo je dobrih utakmica i zanimljivih igrača. Jako sam zadovoljan našim igrama i naravno pobjedama u svim dvobojima.

Stipe Miloš je novi igrač HAŠK-a. Rođen prije 27 godina u Livnu došao je iz Vinogradara, a prije toga igrao je u bosanskim klubovima:

-Dobio sam posao u Zagrebu i neovisno od toga dobio sam poziv predsjednika Barišića. Plan mi je ostati u HAŠK-u nekoliko godina i završiti trenersku školu. Mislim da smo na turniru igrali odlično.

Srećko Lušić trener Trnja kaže da je isprobao 31 igrača:

-Sada ćemo ići stvarati momčad.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room