SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Hrvatska se kvalificirala na svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nije to bila igra kao u Zagrebu, ali je bila dovoljna da se sačuvaju tri gola prednosti iz Maksimira. Izvrsni vratar Subašić

 
GRČKA - HRVATSKA 0:0

ATENA - Stadion Karaiskakis. Gledalaca: 28.000. Glavni sudac: Kuipers (Nizozemska) 7. Pomoćni suci: Van Roekel i Zeinstra Četvrti sudac: Makkelie (svi Nizozemska).

GRČKA: Karnezis 6,5, Torosidis 6,5, Sokratis 6,5, Manolas 6, Retsos 6, Tziolis 6, Tachtsidis 6, Zeca 6,5, Lazaris 6, Bakasetas 6 (od 59. Fortunaios -),
Mitroglou 6 (od 77. Felkas -). Izbornik Skibbe 6..

HRVATSKA: Subašić 8, Vrsaljko 7,5, Lovren 7, Vida 7, Strinić 6, Rakitić 7, Brozović 6,5, Modrić 7 (od 90. Mitrović -), N. Kalinić 6 (od 78. Kramarić -), Perišić 6,5 (od 85. Rebić -), Mandžukić 6. Izbornik Dalić 7.

Ocjena utakmice: 7
Igrač dvoboja: Subašić (Hrvatska)

Hrvatska se kvalificirala na svjetsko prvenstvo u Rusiji iduće godine. Nije to bila igra kao u četvrtak u Zagrebu, ali ipak sasvim dovoljna da se Grcima ne pruži nikakva šansa. Hrvatski internacionalci su veliki i kad hoće malo tko im se može suprotstaviti. Grci su daleko iza nas, ali su bili željni makar pobjede, no to nije bilo moguće pokraj sjajnog vratara Subašića. Valja reći da je odlično igrao i desni bek Vrsaljko. Perišić je u 43. minuti pogodio vratnicu. Manđukić se nije iskazao u napadu. Upitna je pozicija Strinića na lijevom beku.

Video

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>