SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Laka pobjeda protiv slabe Moldove nije dala odgovor o snazi Hrvatske. Ako je Morina ozljeda koljena doista najteže vrste, onda je to katastrofa ove utakmice. Halilović zna, ali sporo i kasno dodaje. Grčka prva s tri boda više

Foto: Djuka / Vlašić postiže vodeći golFoto: Djuka / Vlašić postiže vodeći gol
U21 HRVATSKA - MOLDOVA 4:0 (1:0)   
 
VELIKA GORICA - Gradski stadion. Gledalaca: 600. Glavni sudac: Jarvinen (Finska) 7. Pomoćni suci: Lamppu i Nykanen (Finska). Četvrti sudac: Hamalainen (Finska).
 
Strijelci: 1:0 - Vlašić (35), 2:0 - Jakoliš (47), 3:0 - Vlašić (48), 4:0 - Karačić (74)
 
HRVATSKA: Posavec 7, Karačić 7, Ćaleta-Car 6,5, Šimić 6, Sosa 6,5, Moro - (od 14. Fiolić 6,5), Balić 6,5, Vlašić 8, Halilović 6,5 (od 77. Ćorić -), Brekalo 6,5, Jakoliš 7. Izbornik Gračan 6,5.
 
MOLDOVA: Cebotari 5, Tibuleac 5 (od 85. Zagaevschli -), Prepelita 5, Tiscul 5, Marandici 5, V. Macritchil 6, Craciun 5,5, Boiciuc 5,5, A. Macritchil 5, Dragan 5 (od 76. Svinarenco -), Nicolaescu 5 (od 67. Stina -). Izbornik Oprea 5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Nikola Vlašić (Hrvatska)
 
Poslije svega samo je jedno veselje: laka i uvjerljiva pobjeda protiv slabe i nedorasle Moldove. Druga činjenica je teža, možda i najteža ozljeda koljena Nikole More. On je u 12. minuti na nosilima iznesen s igrališta i pravi odgovor o težini ozljede pružiti će pregled magnetskom rezonancom. U sklop loših vijesti ide i pobjeda Grčke nad Češkom (3:0). One Češke koja je nas u petak svladala s 2:1. Grčka na prvom mjestu ljestvice ima tri boda prednosti ispred Hrvatske i vjerojatno će odlučujući dvoboj biti 12. listopada kod nas.
Susret u Velikoj Gorici nije dao odgovor o pravoj snazi Hrvatske, s obzirom da je Moldova bila slaba i nedorasla. Ipak, usuđujem se reći da bi ova reprezentacija, po imenima, trebala igrati bolje. Halilović je potvrdio da zna, ali  je sporo i kasno dodavao. Uočavalo se premalo pritiska i djelotvorne kombinatorike. Sosa i Brekalo slabije su kombinirali nego u petak protiv Češke. Ćaleta-Car i Šimić su stoperi istoga profila i valja ih razdvojiti s novim  imenom. Jedino se Vlašić podigao znatno iznad onoga što je pružio u porazu u petak.
-Znali smo da će gosti stati iza lopte. Trebalo je što manje griješiti i što prije zabiti, komentirao je poslije svršetka utakmice, Ivan Fiolić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>