SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Maksimiru zatvoreno, sutra u Međimurju otvoren trening. Kramarić: Čačić me poslao u Lokomotivu, cijenim ga zbog iskrenosti. Antolić, Lesički i Goršić prvi novinari na poprištu Eura 2016

Foto: Djuka / Andrej KramarićFoto: Djuka / Andrej Kramarić

Reprezentativci su trenirali iz zatvorenih vrata maksimirskog zdanja, a novinari čekali ispred rampe da bi točno u 11,30 sati bili pušteni pred mix-zonu na razgovor s Domagojem Antolićem i Andrejom Kramarićem. Tko nam je kriv. Nekad u ne narodno vrijeme slobodno smo gledali treninge i još bili počašćeni. Dok je izbornik bio pokojni Ante  Biće Mladinić mogla se dobiti i čašica vina.  Bojim se da će u višku medija i novinara i manjku izvora informiranja  naša sportska „sedma sila“ morati  početi primjenjivati praksu engleskih tabloida. Čekajući neprestano sam na oprezu da me portir slučajno ne dohvati dok željezna vrata otvara izabranima, odnosno mladim igračima Dinama koji odlaze prema svlačionicama. Kratim vrijeme razgovorom s Draženom Antolićem, novinarom Sportskih novosti, koji će među prvima na poprište europskog prvenstva.

-Idemo automobilom nas trojica, Lesički iz Jutarnjeg lista, fotoreporter Goršić i ja. Dočekat ćemo reprezentaciju u Daauvilleu, gdje će biti kamp, oko 200 km zapadno od Pariza na obali mora. Reprezentativci dolaze 7. lipnja.

Iz Deauvillea na utakmice u Pariz, St. Etienne i Bordeaux ići ćete također autom?

-Da. Do St. Etiennea je 700, a do Bordeauxa 650 km.

Bojite li se?

-Ne bojim se ničega osim zatvorenosti i manjka informacija.

Napokon smo pušteni do mix-zone. Pokraj prolaze izbornik Čačić, doktor Bahtijarević, vidim i Ivu Olivari, team managericu, naravno bez svog supruga Olija kojega, međutim, nema ni među  novinarima. Pokraj nas je Tomislav Pacak, glasnogovornik, koji brine da sve bude po protokolu.

I najzad, evo, pred nama je Andrej Kramarić:

-Ponosan sam što ću biti sudionik Europskog prvenstva. Premda nedostaju šestorica igrača za početak je sve super. Izbornika Čačića poznajem iz vremena kada je bio trener Dinama, a na njegovu preporuku otišao sam na posudbu u Lokomotivu. Rekao mi je neke stvari koje drugi nisu i zato ga posebno cijenim. Bio je i u pravu kad mi je savjetovao da iz Leicestera odem u neki drugi klub. U Cityju je lijepo  biti dio momčadi, ali sam osjećao da neću igrati, zborio je Kramarić i odgovorio na još poneko pitanje:

-Želio bih da mi individualna statistika bude još bolja, zaključio je.

Poslije Kramarića pristupio je Domagoj Antolić, kapetan Dinama, nositelj dvostruke ovosezonske hrvatske nogometne krune:

-Motivacija i želja da igram jači su od eventualnog umora. Optimist sam, poručio je Domagoj.

S kim dijelite sobu?

-S kim drugim nego s Badeljom, susjedom iz Gajnica.

Dečki su izvorno ponikvaši. Ponikve su zelene, nekad su tamo bile livade koje smo zvali Gmajna. Otuda valjda i zelena boja. Nije bilo Gajnica ni zgrada, samo ringišpil.

Jedva čekam sutrašnji dan i 18 sati. U Svetom Martinu na Muri u Međimurju kuda reprezentativci odlaze, bit će na igralištu NK Poleta otvoren trening. Konačno ću u živo vidjeti sve dosad prispjele dečke.

 

Fotogalerija:

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room