SportNews.hr

prava sportska priča

Štulec i Strjački odveli Zagreb u finale, Gavranović junak Sjevera

 Foto: Djuka / ŠtulecFoto: Djuka / Štulec

U polufinalnim utakmicama Kupa regija HNS-a u Karlovcu je izabrana družina Nogometnog središta Zagreb pobijedila Središte Split s 2:1 (0:0) pogocima Štuleca (64) i Strjačkog (76, 11 m), dok je strijelac za Dalmatince bio Lipotić (81). Središte Sjever je  na jedanaesterce s 3:1 (0:0) svladalo Središte Rijeka, pa će sutra u četvrtak od 17 sati u finalu igrati Zagreb i Sjever.

 Zagreb je pobijedio zahvaljujući odličnoj igri Željka Štuleca (33), inače jednog od najboljih amaterskih igrača u Hrvatskoj, a u protekloj sezoni člana Vinogradara. On je postigao prvi gol, a na njemu je skrivljen kazneni udarac za drugi koji je zabio Strjački.

Ivica Blažičko, komentator HNS-ove televizije nije bio u pravu kada je u nekoliko navrata tvrdio da je Strjački igrač Vinogradara. On to nije mjesec dana, kao što je SpotNews i objavio.

Sutrašnji pobjednik igrat će u kvalifikacijama za neslužbeno amatersko prvenstvo Europe u drugoj polovici listopada u Mađarskoj. Prošle godine izabranici Sretena Ćuka (Središte Zagreb) igrali su u finalu u Republici Irskoj i osvojili drugo mjesto.

Susret je kao glavni sudac vodio Željko Frković iz Gospića.

Dinko Gavranović, 23,5 godine star vratar Bjelovara, vice-prvaka tek završenog prvenstva 3. HNL istok, prometnuo se u junaka polufinalnog meča između Središta Rijeke i Središta Sjever. Poslije 90 minuta igre bez pogodaka pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Sjeverci su zabili triput, a Zapadnjaci jedanput i to je bio kraj. Dalje nije trebalo ići, jer je Gavranović  s bijele točke za svoje zabio prvi, a onda dva obranio igračima Središta Rijeke. Osim Gavranovića pogodili su Hajdarović i Tucaković. Strijelac za riječko-istarsku vrstu bio je Jovanović. Zec je promašio vrata, dok je Gavranović nadmudrio Dragovića i Šoškića. Glavni sudac bio je Tino Krečak iz Velike Gorice.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room