SportNews.hr

prava sportska priča

Botinec nanio prvi poraz Nuru

Foto: Djuka / Maran postiže pobjedonosni gol za Botinec

BOTINEC – NUR 1:0

Zagreb: Igralište u Botincu. Gledalaca 100, Sudac: Ćurdo ,Pomoćni suci : Blažin i Marić
Strijelac: Maran 70'

BOTINEC: Okun, Ivanković, Borko, Menalo, Žitković Štimac, Brajković Gluhaković Grubešić, Hadžović Kršić (Viduka, Maran, Marić Kencel) Trener: Smoljan

NUR: Kadić, Mujkić, Crnov, Kotoraš, Ičanović, Dautović, Abramović, Seferović Suljo, Halidović, Mujičić, Postružin (Da Costa Leonardo Jose, Vulama, Babić, Seferović Enis) Trener: Matić

Po lijepom sunčanom vremenu  Nur i Botinec odigrali su pravu prvenstvenu utakmicu pred stotinjak gledatelja. Nur je od samog početka preuzeo inicijativu i posjed, Mladići iz Botinca odabrali su vrebati svoju priliku iz kontranapada.
Igralo se dosta čvrsto, maksimalno se išlo na svaku loptu što je ponekad i prelazilo granicu dozvoljenoga, na sreću iz nekoliko takvih startova nitko nije ozlijeđen.
Na odmor se otišlo bez golova, a u drugi dio Nur je ušao ofenzivno, imao je posjed i inicijativu ali bez prave prilike. Botinec se branio, a onda je u 70' došao do gola preko Marana.
Nur je nakon primljenog gola pojačao napade i nastojao po svaku cijenu izjednačiti i dočepati se barem boda što im je vrlo važno zbog borbe za vrh koju su najavili. Sljedeće godine žele viši rang. To im je skoro i uspjelo kada je petnaestogodišnji Enis Seferović opalio s ruba šesnaesterca svladavši vratara Okuna, ali lopta je pogodila stativu i odbila se u polje na veliku žalost zelenih.
Zaslužena pobjeda Botinca koju su njegovi igrači na kraju bučno proslavili.

FOTOGALERIJA:

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room