SportNews.hr

prava sportska priča

Cibalia Petardom ispratila Dragovoljac

Foto: Marijana Vojnić / Cibalia-DragovoljacFoto: Marijana Vojnić / Cibalia-Dragovoljac

Utakmica s Dragovoljcem oduševila je sve domaće navijače,a u svlačionicu će sigurno donijeti mir prije trećeg kruga. Pokazala se danas Cibalia u najboljem svijetlu. Kontrola utakmice gotovo svih 90 min tek jedna pogreška bila je kobna za Matkovića. Ipak i sam Matković, koji je po mnogima, za sada vratar prvenstva, nema razloga za nezadovoljstvo. Da je u vrhu pokazao je i sa par dobrih obrana. Trener Miroslav Bojko od prve minute dao je priliku zaigrati Krešimiru Kelezu, lijevom krilu momčadi, koji je na polusezoni došao iz Splita. 
 
Kelez je opravdao povjerenje i čini se da je zahvaljujući tom krilu Cibalia danas letjela. Sve je u prvom poluvremenu išlo od Krešimira Keleza.
 
-Kontrolirali smo utakmicu od samog pocetka, bili smo bolja ekipa stvarali smo šanse na kraju zabili 5 golova. Mislim da je Dragovoljac također dobro igra, ali da smo mi danas jednostavno bili nadmoćni. Drago mi je da mi je trener pružia šansu od prve minute, trudia sam se da pokažem najbolje sta mogu, ali to nije bitno. Bitno je da smo pobjedili i uzeli nova tri boda te nastavili utrku sa Šibenikom. Sad je bitno okrenuti se iducoj utakmici i redom uzimati bodove.
 
Ne može se zanemariti ni velika podrška s Istoka?
 
-Naravno, zahvaljujem Ultrasima na podršci i prihvaćanju. Trudit ću se i dalje uzvratiti im dobrim igrama.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>