Tigar Sv. Nedelja nadomak titule i 3. lige nakon pobjede u derbiju 22. kola sa Naftašem Ivanić, ima prednost od devet bodova i bolji međusobni skor.

TIGAR SVETA NEDELJA - NAFTAŠ IVANIĆ 1:0 (1:0)

RAKITJE – SC Rakitje. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Rožnaković (Glina) . Pomoćni suci: Blažeković (Sisak) i Lalić (Sisak).  Delegat: Petešić (Kutina). 

TIGAR SVETA NEDELJA: Razum, Pavlica, Mohač, Matošević, Brujić (od 90+3 Bišćan), Galić, Pokrivač, Višić, Mandić (od 46 Kotyarski), Držić, Derikuća (od 46 Kenda)

Trener Ratko Ninković

NAFTAŠ IVANIĆ: Dokuzović, Ivanković (od 56 Miličević), Marić, Hezler, Krsnik, Belaviuć, Ravlić (od 85 Gašpar), Starčić, Čuni, Vrdoljak (od 72 Sabolić), Hadaš (od 56 Šeremet)

Trener Igor Ćorković

STRIJELaC: 1:0 - Višić (15')

Utakmica u Rakitju opravdala je epitet derbija prvenstva, Tigar Sveta Nedelja dočekao je Naftaš Ivanić na prvom mjestu s šest bodova prednosti koji ga u stopu prati na drugom mjestu. Netko je spomenuo da domaćini ne igraju za tri boda već za sedam, ako pobjede odlaze na skoro nedostižnih devet bodova i još imat će bolji međusobni skor dok ako pobjeda pripadne gostima onda će se prednost istopiti na samo tri boda, ulog je za domaćina po tome sedam bodova u ovoj utakmici. Gosti iz Ivanića su se nadali da bi mogli iznenaditi Tigar i ostatak prvenstva učiniti neizvjesnim

Tigar s pet komada ispratio Topusko, moglo je biti barem još toliko u mreži gostiju. Razum obranio "elver" u 39'. Brujić je podijelio toliko dobrih lopti iz kojih su njegovi suigrači pogađali stative i neshvatljivo promašivali.  

TIGAR SVETA NEDJELJA-TOPUSKO 5:0 (2:0)

RAKITJE – Stadion: SC Rakitje. Gledatelja: 80. Glavni sudac: Čerkez (Vrbovec). Pomoćni suci: Bukovčan (Cubinec) i Blažić (Vrbovec). Delegat: Solić (Novska). 

TIGAR SVETA NEDJELJA: Razum, Sviben (od 46 Držić), Pavlica (od 76 Kenda), Kotarski (od 68 Starčević), Matošević, Brujić, Galić, Pokrivač, Višić, Rak (od 84 Brkić), Mandić (od 46 Mohač)

Trener Ninković

TOPUSKO: Petrović (od 84 Čorak), Likarević, Federbar Marko, Komšić, Kirin, Kapac, Krmpotić (od 57 Plemenčić), Muža, Fedbaher Matej (od 84 Bek), Ban, Abramović

Trener Kovačević

STRIJELCI: 1:0 -  Brujić (20' KU), 2:0 - Brujić (40'), 3:0 - Mohač (54'), 4:0 - Višić ( 67'), 5:0 - Matošević (76')

Utakmica u Rakitju počela je jednom neobičajnom situacijom, a to je da su obje momčadi istrčale u dresovima s grbom domaćina Tigra. O čemu se radi? Gosti iz Topuskog su došli na utakmicu s dresovima tamnoplave boje, a kako je domaćinski dres Tigra crni suci nisu mogli dopustiti gostima nastup u dresovima koje su imali jer nisu prijavljeni kao gostujući, a pravila kažu da u tom slučaju utakmica se registrira rezultatom 3:0 za domaćina. Kako ne bi do bodova došli bez borbe domaćini su ponudili gostima svoje dresove zelene boje i ovi su istrčali na teren s dresovima na kojima je grb domaćina i na leđima ispisano njegovo ime. 

Zelengaj u 1/4 finala kupa ZNS-a, nakon Ponikvi pale i Sesvete što jedan od najvećih njegovih uspjeha

 

SESVETE - ZELENGAJ 1948 0:2 (0:2)

SESVETE – Igralište Sesvete. Gledatelja: 50. Glavni sudac: Novak (Zagreb) Pomoćni suci: Šimić i Bošnjak (Zagreb). Delegat: Kovačević (Sesvete). STRIJELACi: 0:1 - Kosovec (23'), 0:2 - Rastović (40')

Benković i Rugvica na kraju suradnje, razlaz s upravom kluba oko pojedinih nadležnosti i ambicija

 

Emanuel Benković stigao je u Rugvicu 2020. godine kao igrač, a potom je nastavio u trenerskoj ulozi. Rugvica je na petom mjestu četiri kola prije kraja jesenske polusezone, kako su suparnici u narednim kolima nešto laganiji Sava Rugvica bi mogla je popraviti poziciju. 

Brezovica ima novog trenera, Ivan Milas vraća se nogometu nakon devet mjeseci pauze

Ivan Milas novi je trener Brezovice. Nakon odlaska iz Odre Milas se posvetio poslu, a nakon devet mjeseci ponovo se vraća na klupu.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.