SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

U Zaprešiću zazivaju strateškog ulagača i u njemu vide spas, samo da im se ne desi sudbina Uljanika. Toplak krenuo s dva napadača Mamutom i Muslimovićem.

U prvoj pripremnoj utakmici Inter Zaprešić ugostio je slovenskog prvoligaša Aluminij, susret je završio bez pobjednika 2:2. Trener Toplak utakmicu je počeo s dva napadača Mamutom i Muslimovićem, Mamut je bio strijelac iz kaznenog udarca, a Muslimović je imao stopostotnu šansu kod rezultata 0:0. Prvo poluvrijeme završilo je u korist Intera 2:1, a zanimljivo da su sva tri gola pala iz kaznenih udaraca nakon što je netko igrao rukom u šesnaestercu. Strijelci za Inter su bili Mazalović u 9' i Mamut u 41, a za Aluminij Horvat u 19'.

U drugom poluvremenu treneri su uglavnom zamijenili postave, kod Aluminija u igri je ostao Kontek naš znanac iz Sesveta i Lokomotive, a kod Intera Muslimović. Inter je u nastavku kombinirao momčad s igračima na probi i juniorima, Aluminij je bio bolji što je rezultiralo i izjednačujućim golom Leke u 51'. U samom finišu utakmice Aluminij je mogao i pobijediti no stativa je to spriječila.
Toplak nije mogao u današnjem srazu sa slovenskim prvoligašem zbog ozljeda računati na Serderova, Savića, Vegu i Coneva.

- Trebao bi se pojaviti strateški ulagač ovih dana pa da krenemo sa slaganjem momčadi i dovođenjem pojačanja, inače neće biti dobro. I ozljede su se na sve probleme nakačile, zazivao je Toplak strateškog partnera nakon utakmice.

Ivan Kontek odlično je odigrao, najduže se od svih igrača zadržao na terenu više od 70 minuta, on je šef Aluminijeve obrane.

- Ovo nam je prva pripremna utakmica, realan rezultat, tri jedanaesterca, dobro smo ušli u utakmicu. dogovorili smo se da ćemo raditi presing na sredini terena i to smo ispunili kao i ostale trenerove zahtjeve.

Čini nam se da si ti šef obrane u momčadi?

- Ovo mi je druga godina u klubu, prva je dobro prošla, imam ugovor još dvije godine jako sam zadovoljan. Danas sam odigrao prvo poluvrijeme u paru s Petekom, drugo s Martinovićem, trener je želio da igram sedamdesetak minuta, mislim da sam odradio sve korektno. Svi naši dečki super su prihvaćeni i zadovoljni su, bili su još dvojica Hrvata, Ivančić i Grgić koji su otišli ove sezone, klub je super posložen.

Za Inter danas su igrali: Frelih, Galić, Tatomirović, Nekić, Čeliković, Postonjski, Mazalović, Mlinar, Ljubić, Muslimović, Mamut. Još su igrali: Matković, Bosec, Šinko, Soldo, Filipović, Špoljarić, Jurić, Mi. Benčić, Šimić, Bilobrk, Ma. Benčić.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku