SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Mamić nije oprostio Šikiću i Lokomotiva će se naći u situaciji Intera. Uskoro će s Dinamom potpisati dokument o izravnanju, pustiti Ivanušeca i to je kraj. Bišćan je pobjedonosno prošao Kranjčevićevu, ali se sastav nije pokazao osobitim

LOKOMOTIVA - RIJEKA 0:1 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 829. Glavni sudac: Zebec (Cestica) 6,5. Pomoćni suci: Borut Križarić (Čakovec) i Perica (Šibenik).Četvrti sudac: Pajač (Zelina). Delegat: Čalić (Marčana). Kontrola suđenja: Mamić (Bjelovar).

Strijelac: 0:1 - Čolak (90+2)

LOKOMOTIVA: Grbić 5,5, Karačić 6, Datković 6, Kolinger 6, Marković 5,5, Petrak 5,5, Arežina 5,5, (od 29. Knežević 6),Assane 6, Kastrati 6, Uzuni 6 (od 90+1 Tolić -), Drožđek 5,5 (od 73. Tuci 5,5). Trener Tomić 6.

RIJEKA: Prskalo 7, Kvržić 6,5, Župarić 6,5, Punčec 6, Tomečak 6, Lepinjica 6, Murić 6 (od 74. Acosty 6), Pavičić 6 (od 76. Capan -), Halilović 6,5, Lončar 6 (od 83. Bušnja -), Čolak 7. Trener Bišćan 6,5.

Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Čolak (Rijeka).

Lokomotiva će uskoro potpisati dokument o izravnanju duga s Dinamom u kojem će vjerojatno
biti i stavka o prelasku Ivanušeca i to će biti kraj one vrste suradnje koja je Kajzericu dugo držala u vrhu hrvatskog klupskog nogometa. Mamić ipak nije oprostio Šikiću. Lokomotiva će se naći u situaciji poput Intera i sličnih. Zasad se Šikić bez Mamića ne snalazi. U dva kola dva poraza i gol razlika 0:4. Ako mu još ode i trener Tomić, a to bi za šibenskog trenera bilo najbolje, morat će se "Šika" pobrinuti za novog. Slušali smo ga u utorak u prijateljskoj utakmici u Rudešu. Šikić je djelovao nesigurno.
Iako je poraz protiv Rijeke uslijedio tek u 92. minuti i premda je Lokomotiva imala šansu dvije, to nije obečavajuće. Oslonac na albanske igrače, zemlje na 66. mjestu Fifine ljestvice ne izgleda pravim izborom. I dovođenje nekih naši iz BiH nije pokazalo da bi oni mogli predstavljati bilo kakvu prevagu. Pa ni ostali inozemci. "Prisluškivao" sam Šikića u Rudešu i nije se povoljno izjašnjavao o Toliću u prošloj sezoni na posudbi u Sesvetma koji je ipak uz Benka bio najbolji igrač Druge HNL. Budućnost se ne čini svjetlom.
Ako je ovo tek Rijekin zalet u formu, što za početak sezone nije nelogično, može se tolelirati, ali bi bilo opasno da potraje. Unatoč pobjedi Bišćanov sastav se nije pokazao osobitim.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku