SportNews.hr

prava sportska priča

Čanađija raskinuo sa Slaven Belupom, po svemu sudeći pristupit će Gorici.

Foto: Djuka / Čanađija u dresu ljubljanske Olimpije u finalu slovenskog kupaFoto: Djuka / Čanađija u dresu ljubljanske Olimpije u finalu slovenskog kupa

Prije nekoliko minuta epodravina.hr objavila je da su Čanađija i Plantak raskinuli ugovore sa Slaven Belupom. Ova vijest potvrđuje naša saznanja kako bi Čanađija mogao u redove Turopoljskog prvoligaša Goricu. Čanađija je nastupao za Olimpiju s kojom je osvojio dvostruku krunu prvenstvo i kup pod vodstvom trenera Bišćana i Rijeku iz koje je prešao u Slaven Belupo kako bi mu pomogao osigurati opstanak u prošloj sezoni.

Gorica je hit prvenstva i pored toga što je poražena u Splitu na gostovanju kod Hajduka, svakodnevno radi na snaženju momčadi, kao i na financijskoj stabilnosti, a to se postiže politikom dovođenja provjerenih igrača kojima je potrebno osvježenje karijere u čemu su uspješni i u vrlo kratkom roku uspjeli osigurati transfer Atiemwena u Dinamo, kao Miyi koji je pred izlaznim vratima prema Turskoj, a sve je izglednije da će i Lovrić uskoro napustiti Veliku Goricu. Dalićev poziv Oršiću u reprezentaciju potvrđuje špekulacije da će ga Dinamo prodati, a na njegovo mjesto dovesti upravo Lovrića za kojeg je ozbiljan interes pokazalo nekoliko turskih klubova.

 

Alpas