SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Bjelica je iskušavao najdraži sustav s Ivanušecom, ali se on nije iskazao. Nije Hajduku trebalo pružiti prigodu da pobijedi najbolji sastav osim Olma. Je li Hajduk prepoznao da je krivac u njegovu dvorištu?

Foto: Djuka / Bjelica sa IvanušecomFoto: Djuka / Bjelica sa Ivanušecom
HAJDUK - DINAMO    1:0 (0:0)
 
SPLIT - Stadion u Poljudu. Gledalaca: 29.359.. Glavni sudac: Batinić (Osijek) 7. Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i Zobenica (Velika Gorica). Četvrti sudac: Kečkiš (Virovitica). Delegat: Kolesarić (Osijek). Kontrola suđenja: Svilokos (Sisak).

Strijelci: 1:0 - Jradi (56)

HAJDUK: Ljubić 7, Juranović 6,5, Simić 6,5, Svatok 6,5, Čolina 6,5, Hamza 7, Nejašmić 8, Jradi 7, Caktaš 7 (90+3 Delić -), Dolček 6,5 (od 71. Jakoliš 5,5), Jairo 7 (90+4 Vušković -). Trener Burić 7,5.

DINAMO: Livaković 7,5, Stojanović 6, Dilaver 6, Theophile Catherine 6, Leovac 6, Moro 6,5, Ademi 6 (od 52. Hajrović 6), Gojak 6, Ivanušec 6 (od 62. Gavranović 5,5), Oršić 6 (od 77. Perić 6), Petković x. Trener Bjelica 6.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Nejašmić (Hajduk).
Isključeni Dilaver, Ademi s klupe i Jradi

Jako je lijepo veseliti se nečemu poslije 1259 ili 1400 dana. Svejedno da li pobjedi ili prvom mjestu s utakmicom manje. Bitno je shvatiti da se tijekom godina podbačaji Hajduka nisu dogodili zbog toga što je Dinamo igrao "prljavo", iako je i toga bilo, nego kako je glavni krivac u vlastitom dvorištu. Čak i u trenucima velikog slavlja koje je zapravo utjeha za velike promašaje, oni opet podižu glas. Sada prema sucu. Nije dosudio 11-erac! Zar nije bezbroj puta utvrđeno kako je: svatko kovač svoje sreće i nisu za sve uvijek krivi drugi.
U neku ruku Bjelica je, osim Olma na teren poslao najbolji sastav, Dinama, ali je to ipak bio pokušaj spoznaje koliko može Ivanušec u treneru najdražem sustavu. Ivanušec se nije iskazao, Majer je ostao na klupi. Marin nije dobio prigodu driblati kao na proljeće u Londonu. Perić je izostavljen., Igrač "na mahove" Atiemwen također. Trebalo je pružiti prigodu da Hajduk "slavi", da se smiri, pobjedom nad njima, a ne nad sastavom koji je izborio grupnu fazu Lige prvaka. Premda je pitanje kako bi protiv Atiemwena, Majera, Marina i Perića Hajduku uopće i išlo. Osim toga, što trebaju ta isključenja Dilavera i Ademija?
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku