SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Lokomotiva se "zahvalila" Samiru Toplaku koji je pristao sjesti na vruću klupu koju nitko nije htio, nakon što ju je uspio dignuti s dna i osigurao joj ostanak

Nogomet je najpopularniji sport, najvažnija sporedna stvar, isprepleten raznim interesima, u pozadini nogometa odvija se biznis bez etičkih uzusa kojim se bavi svatko. Da je tako najsvježiji je primjer trenera Toplaka koji je doveden u Lokomotivu da napravi čudo u koje nisu vjerovali ni oni koji su mu posao dali, ali čudo se dogodilo, Lokomotiva je ostala prvoligaš i to zahvaljujući iskusnom trenerskom liscu Toplaku, treneru u najzrelijim trenerskim godinama.

Toplak je uveo golobrade mladiće iz Lokomotivine nogometne škole u kojoj caruju braća Čabraja, oni su ustrojili najbolje skautiranje od najranije dobi i posložili omladinski pogon s velikim brojem talenata. Roko Šimić i Lukas Kačavenda nakon prilike koju im je pružio Toplak postali su zanimljivi Europskim klubovima, ali su u drugi plan potisnuli neke na koje je milje nogometnog biznisa ozbiljno računao, a Lokomotiva je trebala biti odskočna rampa prema unosnim transferima. Toplak je narušio uobičajenu povezanost nogometnih ulagača i kluba, dok je trajala prijetnja ispadanja moglo ga se i otrpjeti, ali sada kada se karte nanovo miješaju klub mu se "zahvalio" na svemu što je za njega učinio i ponovo kreće utabanim stazama, bit će dobro ako se ne ponovi netom završena sezona, ali tko će Lokomotivu spašavati ako sve opet bude po starom.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku