SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Dinamo nije uspio kazniti kukavičku igru Legije u prvih pola sata utakmice, naprotiv nakon vodstva prikočio, a gostujuća zamjena Muci opalio s 20 m i donio Legiji pozitivan rezultat za uzvrat

 

Dinamo je od samog početka utakmice dominirao na terenu, a Legija se postavila kukavički u obrambeni blok i jedva da je koji put prešla centar. Odlična Dinamova igra u polju, ali bez završnice najveća je boljka Krznarove momčadi. Ivanušec je oko dvadesete minute zatresao mrežu gostiju, gol nije priznat zbog zaleđa. Na odmor se otišlo bez golova, a po povratku gledali smo reprizu iz prvog poluvremena, Dinamo napada, Legija se brani i svaku priliku koristi da umrtvi igru, prekidi su dugački kod svakog prekršaja u njihovu korist i to je ono što bi zamjerili sucu jer je to maksimalno tolerirao. Za ostalo što mu na dušu stavljaju modri ne bi se baš složili, više je to reakcija "vruće glave" nakon utakmice u kojoj je propuštena prilika za rezultatski unakaziti suparnika.

Nakon vodstva golom Petkovića, Dinamo je malo prikočio što su gosti iskoristili da donekle poslože igru i organiziraju se u napada, mada jalovo i bezopasno za Livakovićev gol, ali to nije više bila ona iritirajuća kukavička igra s ciljem sačuvati mrežu netaknutu. Pored pada energije, a i voljnog naboja modri su u par situacija opasno ugrozili gol gostiju. I onda kako to u nogometu biva u finišu utakmice sedam minuta do kraja Muci koji je nešto ranije ušao u igru opalio je s dvadeset metara i zatresao Livakovićevu mrežu.
Svi napori Dinama do kraja nisu urodili plodom i tako Legija s odličnim rezultatom dočekuje Dinamo u uzvratu.

Po onome što smo vidjeli u ovoj utakmici Dinamo je klasa iznad Poljskog prvaka i nikakvo iznenađenje ne bi predstavljala njegova pobjeda u Varšavi.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku