SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Šuker je pred novinare došao raspoložen kao nikad: veseo, nasmijan i činio se pobjednikom. Pitanja novinara su bila trivijalna i nije se naljutio. Šuker i dalje ugovara prijateljske susrete: s Francuskom u Parizu 8. lipnja

Skupština HNS-a protekla je mirno i brzometno. Ako je i bilo sukoba unutar Izvršnog odbora i zahtjeva  za smjenom predsjednika Davora Šukera, kako se nagađalo u javnosti, to je očito, makar i privremeno, prevladano. Već u utorak na Skupštini ZNS-a izvršni direktor  Marijan Kustić je najavio takav razvoj događaja. Iako je bilo puno razloga za diskusiju, odnosno bio bi vrlo zanimljiv javni  izvještaj o tome kako je napokon organizirana jedna utakmica reprezentacije u Splitu, jesu li preuzete neke obveze, posebice u svjetlu činjenice kako u tim pregovorima nije sudjelovao predsjednik Šuker. On je poslije Skupštine 20. prosinca prošle godine izjavio: Hrvatska može u Poljud, ali bez ultimatuma Hajduka. Kada je postalo jasno da Šuker ne sudjeluje u dovođenju Mađara u Poljud, činilo se kako nikada više neće sjesti za predsjednički stol. No, Šuker je očito prejak. Zbog toga je njegovo pojavljivanje pred novinarima poslije svršetka Skupštine, očekivano s velikim zanimanjem.Konferenciju za novinare prije godinu dana Šuker je napustio razljućen pitanjem o Tomislavu Svetini. I prije toga bi uglavnom odlazio u svađi. Na posljednjoj konferenciji 28. ožujka najavio je izgradnju stadiona u Blatu.
Šuker je danas pred novinare došao raspoložen kao nikad: veseo, nasmijan, opušten  i ako je iza zatvorenih vrata bilo borbi, on je zasad pobjednik. Pitanja novinara i tako su bila  trivijalna i Šuker se nije naljutio. Dea Redžić  iz Indexa čak se nije ni oglasila. Od svih najvažnije je bilo pitanje, tko je zadužen za ugovaranje prijateljskih utakmica, jer se izgleda sumnja kako tu "iskaču" neke provizije.
-Osobno ja ugovaram, odgovorio je Šuker. Naravno da se savjetujem i s izbornikom, dometnuo je predsjednik, te je kao suradnicu spomenuo Ivu Olivari.
Šuker je najavio dvije prijateljske utakmice u ožujku, te još dvije, 1. i 8. lipnja, tako da će se prva igrati u Osijeku, a druga s Francuskom u Parizu. Kamp za EP bit će u Škotskoj pokraj Glasgowa.
U novinarskim kuloarima se moglo čuti da je ovo tek privremeni zastoj unutrašnjih borbi, te da Šuker odlazi privatno u Ameriku do 15. veljače.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku