SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Damir Mišković i Rijeka spašavaju prvenstvo preuzimajući privremeno kaotičnu situaciju u prvoligašu iz Sigeta

 

Hrvatski dragovoljac našao se u vrlo kaotičnoj situaciji prije nastavka prvenstva, egzodus nezadovoljnih igrača doveo je u pitanje sposobnost kluba iz Sigeta za nastavak prvenstva što bi bio popriličan skandal. Predsjednik Perić uvelike je doprinio ovakvoj situaciji, a pokazao je da nije dorastao razriješiti "kašu" koju si je zakuhao.

Pozadinski u tišini odgovorni iz HNS-a pronašli su riješenje za najcrnji scenario, a provedbu je preuzeo na sebe Damir Mišković i Rijeka, koja će kontrolirati situaciju u Sigetu do završetka prvenstva.

Rijeka je promptno instalirala svoga trenera Tadića i nekoliko igrača, a pomoći će s koliko god igrača bude potrebno da se prvenstvo privede kraju, trajanje njene avanture u Sigetu za sada je planirano narednih šest mjeseci prema našem dobro upućenom izvoru 

Predsjednik Perić je u pravu kada je danas za Novi List izjavio da Hrvatski dragovoljac nikada neće postati Rijekina filijala, a u svom stilu najavio dolazak i igrača iz lige petice što samo potvrđuje da nije svjestan posljedica koje mogu proizvesti njegove odluke u dosadašnjem vođenju kluba u prvoligaškom društvu. 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku