Duvnjaku napuklo rebro, sudac nije označio prekršaj u kaznenom prostoru Orijenta, poslije jest na kontra strani.

Sesvete su sa Orijentom podijelile bodove u prvoj utakmici 23. kola 1.NL. Orijent je dva puta vodio domaćini su na kraju mogli do pobjede, Mohorović je izvrsno reagirao i spasio bod gostima.

Opet su ogorčeni u Sesvetama suđenjem, nakon Bijelog Brda opet kako kažu nakon utakmice samo se priča o suđenju, a najviše su ljuti na suca Romića što nije pravilno procjenio pšrekršaj iz osme minute kada je Duvnjak pokošen u kaznenom prostoru gostiju, a tom prilikom mu je napuklo rebro. Naš sugovornik pita se:

- Kome smetamo? Nakon onakvog suđenja u Bijelom brdu misli smo da su na nama ispucali kvotu, ali smo se očito prevarili. Duvnjaku je napuklo rebro, nasrtaj na njega ni u borilačkim sportovima ne bi bio dopušten, ali kada se igra protiv nas sve je dopušteno. 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.