SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Domagoj Kosić se vratio u redove Zagorca kao šef omladinske škole

Nekadašnji veznjak Dinama, vratio se u Zagorec, u kojem je svojevremeno bio i trener seniora, kako bi preuzeo brigu oko omladinske škole kluba iz Krapine.

Domagoj Kosić (45), trenersku je karijeru započeo u Tekstilcu, današnjim Ravnicama, gdje je bio trener-igrač. Zatim je pet godina vodio susjednu Akademiju Marić, bivšeg brončanog reprezentativca Silvija Marića, da bi potom preuzeo Zagorec. Kasnije je u HAŠK-u vodio kadete, pa juniore, da bi sjeo na klupu Stupnika, a onda i FC London iz Ontarija. Nakon godinu dana provedenih u Kanadi, vratio se u Hrvatsku, prvo u Marsoniju, a zatim u Dinama 2, u kojem je proveo dvije godine, kao pomoćnik Igoru Jovičeviću.
Kao jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša Dinama, za seniore je odigrao svega 36 utakmica i postigao pet zgoditaka. Sudjelovao je u osvajanju tri prvenstva i dva Kupa, a nastupao je za niz hrvatskih klubova (Zagreb, Šibenik, Slaven, Pula, Tekstilac i Lučko) te za izraelski Maccabi i azerbajdžanski Olimpic Baku.
Inače, nogomet igra i Domagojev 19-godišnji sin Filip, koji je nakon mlađih kategorija HAŠK-a, prije dvije godine, produžio za Split, gdje je ove sezone za Hajduk II skupio četiri nastupa.

Trnje - Zagorec 1:3 (izvještaj!)

Matija Smrekar: Ovo je povijesna serija za Zagorec, ali nismo pričali o Drugoj ligi!

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku