SportNews.hr

prava sportska priča

Vrbovec odgovorio Dugom Selu.

Vrbovec je na svojoj stranici odgovorio na objavu Dugog Sela.

"Zbog nepotrebnog napada na našeg trenera od strane NK Dugo Selo, moramo se obratiti javnosti.
Gesta našeg trenera koju je napravio prilikom slavlja trećeg gola na utakmici s NK Dugo Selo, u nijednom smislu nije bila protiv naših gostiju, niti je se odnosila na njih niti na bilo koga drugoga. To je bila nekontrolirana gesta u afektu slavlja koja je se treneru na trenutak omakla. Nikakve zle namjere prema nikome u tome nema. Svi koji poznamo našeg trenera Dražena Biškupa, znamo da bi on svakome rekao u lice što mu ima za reći, ako ima nešto protiv njega. A dobro znamo da nema ništa protiv NK Dugo Selo i dobro to zna većina naših susjeda iz Dugog Sela. I svi drugi ljudi iz svih sredina gdje je radio, znaju kakva je ljudina i kakav je velik trener i gospodin, Dražen Biškup.
Svi mi u sportu moramo znati prihvatiti poraz od boljega. Liga je jaka i svatko svakoga može pobijedit. Ružno je radit od buhe slona samo zato da se prikrije svoj poraz i neosnovano oblati boljega.
Utakmice naša dva kluba uvijek imaju poseban sportski naboj i opterećene su desetljećima raznih, u glavnom ružnih stvari. Ali definitivno nikad nismo bili u boljim odnosima nego sad i tako trebamo nastaviti. Nema smisla da se pišu priopćenja za svaki prosti povik ili svaki srednji prst. Mogli smo i mi napisati roman o suđenju, pa u cilju dobrosusjedskih odnosa, nismo."
 
 
 
Alpas