SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Novi Izvršni odbor ZNS-a zasjedao u Kustošiji, sljedeći sastanak na Trešnjevci. Odlučeno o raspodjeli novca: Dinamu manje, ostalima više. Trećeligaši i prva ZNL bolje prošli nego prije, osobito Brezovica, Ravnice i Trešnjevka

Foto: Djuka / Predsjednik Svetina i Blaškovi tajnik ZNS-aFoto: Djuka / Predsjednik Svetina i Blaškovi tajnik ZNS-a
Izvršni odbor Zagrebačkog nogometnog saveza izabran na Skupštini u prosincu održao je sjednicu u prostorijama NK Kustošije. Predsjedao je novi predsjednik Tomislav Svetina.
-To je svježa praksa da sastanke održavamo po klubovima. Sljedeći sastanak bit će u prostorijama NK Trešnjevke.
Jeste li riješili pitanje novog glavnog tajnika?
-Jesmo. To je gospodin Davor Blašković.
Što je bila glavna tema sastanka?
-Bilo je više tema, ali je svakako najzanimljivija bila finaciranje ZNS-a i slijedom toga raspodjela sredstava iz razvojnog programa, te za objekte i natjecanja. Dosad je najviše dobivao Dinamo, a odsad će to biti ravnomjernije raspoređeno. Po prvi put za razvoj su osim prvoligaša dobili i trećeligaši i svi klubovi Druge HNL. Za objekte i natjecanje dobili su trećeligaši kao i članovi prve i druge ZNL. Najviše Brezovica, Ravnice i Trešnjevka.
Igor Kodžoman, dosadašnji predsjednik Uprave GNK Dinama, vrlo brzo po izboru u Izvršni odbor ZNS-a, podnio je ostavku. Dinamo, najjači klub, trenutačno je bez svog predstavnika. Hoće li tako biti i dalje?
-Mi ćemo nepopunjeno mjesto popuniti sa svakim koga Dinamo predloži. Legitimno je i da nikoga ne predloži, ali to ne bi bilo dobro, smatra Svetina.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku