SportNews.hr

prava sportska priča

Andrej Gluić potpisao za Austrijskog četvrtoligaša

Andrej Gluić opravdao je poziv na pripreme sa Goricom i na najbolji mogući način iskoristio dobivenu šansu.
Uz mladog reprezetativca litve Golubičkasa bio je najbolji od igrača na probi što je dokazao na utakmici Gorica –Lokomotiva.
Struka Gorice na čelu sa trenerom Jakirevićem biranim riječima hvali mladog Gluića.
Kao dokaz tome stoji činjenica de je Gluja osigurao poziv na pripreme u šestom mjesecu.
Do tada je dogovor da dvadesetdvogodišnji Gluić hvata minutažu u Austriji u četvrtoj ligi te je potpisao ugovor za Eichogl pored Graza.
Gluić je nakon juniorskog staža u Kustosiji nastavio u tada trećeligašu Samoboru i Zagrebu nakon dobrih igara prelazi u Kustošiju koja je na pozicijama zadnjeg veznog ipak tražila i imala iskusne igrače tako da u Kustošiji nije dobio niti šansu.
Odlučio je napraviti korak dva natrag te i dalje raditi i trenirati samostalno i individualno dva puta dnevno sa kondicijskim trenerom Vukovićem a popodne tehničko taktički, a s obzirom da je imao dobre uvjete na terenima Nura odigrao je za njih jesensku polusezonu, da se oduži klubu.

- Napokon sam dokazao sebi i drugima da se mogu nositi sa najboljima, svjestan sam činjenice da mi treba barem jedna sezona napornog rada u vrhnskom klubu i da ću tek tada moći konkurirati u nekoj ozbiljnoj sredini. Hvala HNK Gorici na pruženoj šansi i jedva čekam novu priliku.

 

Alpas